|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Favo nenastartuje (ani po 50km jízdy!!!)
| Autor |
Zpráva |
|
djpatrick
|
 Favo nenastartuje (ani po 50km jízdy!!!)
Kód: Zdravím. Mám problém s favoritem black line r.v. 1993...Již delší dobu mám problém s nastartováním. Baterii mám dobrou, tu mi měřili automechanici. Trochu se mi nějak šťoural autoelektrikář v alternátoru, ale od té doby bych řekl, že je to ještě horší. Zcela nově nabitou baterku vložím do auta a jedu. Zastavím u McDonalda po 50km asi na 10minut a už nenastartuji. Při roztlačení však auto chytne. Na parkovištích u paneláků se však roztlačuje špatně, takže beru baterii domů a když někam jedu nabijím, nesmím však vypnout motor, pak musím zase tlačit. Už mě to však nebaví. Myslíte, že něco podělal elektrikář nebo je chyba někde jinde? Já jsem na auta úplně levý.
Díky za odpovědi
PS: už mám odpojené vše co se dalo, ale je to stále na prd
|
| 4.4.10, 18:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
speedman
Tydýt
Registrován: 28.4.09, 09:20 Příspěvky: 185 Bydliště: Bánovce nad Bebravou
|
 Re: Favo nenastartuje (ani po 50km jízdy!!!)
A ta baterka toči motor v poriadku...alebo any nepretočí??
_________________ škoda 120M=zošrotované...teraz šetrím na Fačko
|
| 4.4.10, 19:02 |
|
 |
|
petr petr
|
Co ti na to říct, pokud nevezmeš měřák a nezměříš aspoň nabíjení tak nevíme vůbec nic. A pokud si opravdu "levý" zajeď k jinému elektrikáři a možná že kdyby jsi napsal odkud jsi, tak by se ti na to někdo odsaď i podíval.
|
| 4.4.10, 19:11 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Taky jsi ještě nenapsal jestli to po těch 10ti minutách točí s motorem ale nechytne nebo jestli to ani neotočí s motorem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.4.10, 19:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo karbec stříkačka  miloš
|