|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 ekotronik
další přestavba ekotroniku, včera jsem tu měl tento stroj a nešla jiskra, benzín smrděl, dal jsem jen TZ a rozdělovač a jelo to dál s novým názvem jetronik miloš
|
| 22.5.07, 07:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ventYl
|
som zvedavy, kedy zakape ten nas ecotronic... btw da sa v tom opravit sytic, ak uz bol podomacku (otcove auto, cize som nestudoval, akym sposobom) prerobeny na manual, alebo prerabka na manual je implicitne riesenie?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 22.5.07, 13:23 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: som zvedavy, kedy zakape ten nas ecotronic... btw da sa v tom opravit sytic, ak uz bol podomacku (otcove auto, cize som nestudoval, akym sposobom) prerobeny na manual, alebo prerabka na manual je implicitne riesenie?
škoda to už se asi nedovíme je to borec z daleka a další postup jsem mu řekl, až to klekne nasadí karbec, taky by mě to zajímalo jak to dlouho pojede, prostě jsem to tak udělal jeloto a zdar miloš
|
| 22.5.07, 18:05 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: som zvedavy, kedy zakape ten nas ecotronic... btw da sa v tom opravit sytic, ak uz bol podomacku (otcove auto, cize som nestudoval, akym sposobom) prerobeny na manual, alebo prerabka na manual je implicitne riesenie? škoda to už se asi nedovíme je to borec z daleka a další postup jsem mu řekl, až to klekne nasadí karbec, taky by mě to zajímalo jak to dlouho pojede, prostě jsem to tak udělal jeloto a zdar miloš
ja som sa pytal tak obecne :D pac na otcovom Favorite 135E je ecotronic a jaksi uz bol sytic prerobeny na manual, ci sa s tym daco da robit, alebo ne.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 22.5.07, 18:19 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle mě se stím nic dělat nedá, neznám nikoho kdo by tam něco opravil a pak to dlohodobě fungovalo, jak zblbne řídící jednotka neuděláš nic miloš
|
| 22.5.07, 18:37 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: podle mě se stím nic dělat nedá, neznám nikoho kdo by tam něco opravil a pak to dlohodobě fungovalo, jak zblbne řídící jednotka neuděláš nic miloš
RJ je v poriadku, aspon zatial, ale automaticky sytic je v prdeli, tak to predosly majitel prerobil na manualnije ovladanije z kokpitu (este to ma aj taky super stylovy knoflik s popisom v azbuke). a zaujima ma, ci sa s tou automatikou ma zmysel odzubovat, alebo to nechat as is.
|
| 22.5.07, 19:00 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: slovacek.milos píše: podle mě se stím nic dělat nedá, neznám nikoho kdo by tam něco opravil a pak to dlohodobě fungovalo, jak zblbne řídící jednotka neuděláš nic miloš RJ je v poriadku, aspon zatial, ale automaticky sytic je v prdeli, tak to predosly majitel prerobil na manualnije ovladanije z kokpitu (este to ma aj taky super stylovy knoflik s popisom v azbuke). a zaujima ma, ci sa s tou automatikou ma zmysel odzubovat, alebo to nechat as is.
a jaký automatický sytič je v prdeli, ekotronik má sytič na táhlo to je normální, žádný automat, to si jen myslíš si vem jen ten kokpit to by tam asi těřko udělal ten výklenek na sytič oprati normálu miloš
|
| 22.5.07, 21:08 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: slovacek.milos píše: podle mě se stím nic dělat nedá, neznám nikoho kdo by tam něco opravil a pak to dlohodobě fungovalo, jak zblbne řídící jednotka neuděláš nic miloš RJ je v poriadku, aspon zatial, ale automaticky sytic je v prdeli, tak to predosly majitel prerobil na manualnije ovladanije z kokpitu (este to ma aj taky super stylovy knoflik s popisom v azbuke). a zaujima ma, ci sa s tou automatikou ma zmysel odzubovat, alebo to nechat as is. a jaký automatický sytič je v prdeli, ekotronik má sytič na táhlo to je normální, žádný automat, to si jen myslíš si vem jen ten kokpit to by tam asi těřko udělal ten výklenek na sytič oprati normálu miloš
mh... no ja som sa riadil popisom v uzivatelskej prirucke, kde sa pisalo, ze Favorit disponuje automatickym syticom.
|
| 22.5.07, 23:17 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
favorit má automatický sytič v karburýtorové verzi, ekotronik ho má na táhlo, ale jak funguje, to ví asi jen stvořitel miloš
|
| 23.5.07, 07:06 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: favorit má automatický sytič v karburýtorové verzi, ekotronik ho má na táhlo, ale jak funguje, to ví asi jen stvořitel miloš
o tom som nemal ani sajn, nakolko vo favorite som prvy krat v zivote sedel asi pred mesiacom.
|
| 23.5.07, 10:01 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: slovacek.milos píše: favorit má automatický sytič v karburýtorové verzi, ekotronik ho má na táhlo, ale jak funguje, to ví asi jen stvořitel miloš o tom som nemal ani sajn, nakolko vo favorite som prvy krat v zivote sedel asi pred mesiacom.
zájem máš všechno se časem naučíš miloš
|
| 23.5.07, 20:18 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: slovacek.milos píše: favorit má automatický sytič v karburýtorové verzi, ekotronik ho má na táhlo, ale jak funguje, to ví asi jen stvořitel miloš o tom som nemal ani sajn, nakolko vo favorite som prvy krat v zivote sedel asi pred mesiacom. zájem máš všechno se časem naučíš miloš
jj, prijde leto, bude viac casu ocumovat rozoberat a skladat.
|
| 23.5.07, 20:33 |
|
 |
|
Imo
|
Zapojim sa do vasej debaty.
Mam ekotronika a zatial ma nesklamal.Sytic je rucny od vyroby a sluzi len na pomoc pri starte.Hned potom ho treba zavriet,lebo kontrolu nad chodom motora prebera riad.jednotka.Mam servisnu prirucku pre ekotronik-v nej je vsetko popisane,aj diagnostika na pristrojovej doske v aute.
Ak,tak ti ju mozem poslat na mail.
Daj vediet.
Imo.
|
| 23.6.07, 20:47 |
|
 |
|
ventYl
|
Imo píše: Zapojim sa do vasej debaty.
Mam ekotronika a zatial ma nesklamal.Sytic je rucny od vyroby a sluzi len na pomoc pri starte.Hned potom ho treba zavriet,lebo kontrolu nad chodom motora prebera riad.jednotka.Mam servisnu prirucku pre ekotronik-v nej je vsetko popisane,aj diagnostika na pristrojovej doske v aute.
Ak,tak ti ju mozem poslat na mail. Daj vediet.
Imo.
No ja ked stiahnem sytic hned po starte, tak mi to skape, takisto aj po dlhsej jazde pri parkovani, ked motor medzi pomalymi manevrami ide na volnobeh, to niekedy skape...
|
| 24.6.07, 16:04 |
|
 |
|
Jarda55
|
 ecotronic
ecortonic nemá sytič,to je ruční plyn,motor řídí ř.j. a při studeném motoru přes servo klapkou řídí množství vzduchu,celkově to je blbej system,ale když jede tak je to paráda,dá se to nastavit podle kontrolky na přístrojovce
|
| 25.6.07, 20:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |