|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
karol279
Registrován: 31.7.07, 17:57 Příspěvky: 59 Bydliště: Slovakia, Levice
|
 Spinacia skrinka
Ahoj, minule som tak rozmyslal ci by sa nedalo spravit na skodovku ele. zapalovanie jednoduchym sposobom. A to ze namiesto pootocenia klucika do polohy 2 by som mal tlacidlo, ktore by som podrzal az do naskocenia motora... Uz som to chcel aj zrealizovat no kukol som sa na kontakty spinacej skrinky a zbadal som asi 5 alebo 6 kablov a kostrovy kabel. A teraz vas prosim o pomoc ktory kabel mam s cim spojit, aby som mohol vyviest 2 kable na ten spinac. Hadam ste ma pochopili
Diki za odpoved 
|
| 31.7.07, 19:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
vytáhni si ven kabel od svorky 50 a spínej ho na svorku 30, je to na spodku spínací skříňky očíslovaný.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 31.7.07, 19:42 |
|
 |
|
karol279
Registrován: 31.7.07, 17:57 Příspěvky: 59 Bydliště: Slovakia, Levice
|
Drak píše: vytáhni si ven kabel od svorky 50 a spínej ho na svorku 30, je to na spodku spínací skříňky očíslovaný.
Diki moc, zajtra vyskusam 
|
| 31.7.07, 19:48 |
|
 |
|
autostar
Registrován: 31.7.07, 12:45 Příspěvky: 49 Bydliště: Slovensko,Košice
|
A daj pozor na prúdové preťaženie. Použi pritom kábel minimálne takého prierezu, ako je pôvodný. Obvod by nemal byť spínateľný pri vypnutom zapaľovaní. Prípadne ešte tip: riešiť to cez relé? V takom prípade by Ti stačil aj mikrospínač na radiacej páke. ( použiteľnosť pri štarte na diaľku) Prajem úspešné zapájanie.
|
| 31.7.07, 20:44 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Spinacia skrinka
karol279 píše: Ahoj, minule som tak rozmyslal ci by sa nedalo spravit na skodovku ele. zapalovanie jednoduchym sposobom. A to ze namiesto pootocenia klucika do polohy 2 by som mal tlacidlo, ktore by som podrzal az do naskocenia motora... Uz som to chcel aj zrealizovat no kukol som sa na kontakty spinacej skrinky a zbadal som asi 5 alebo 6 kablov a kostrovy kabel. A teraz vas prosim o pomoc ktory kabel mam s cim spojit, aby som mohol vyviest 2 kable na ten spinac. Hadam ste ma pochopili  Diki za odpoved 
na spínačce není zapojem kabel s kostrou.  ve všech je +++
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 31.7.07, 22:04 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |