|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jad
|
 Otáčkoměr
Zdravím. Nevíte prosím někdo jak má být zapojený otáčkoměr ve š120? Jsou tam vedle sebe 3 kontakty, ale nejsou popsané. Jeden má být +, jeden - a jeden myslím k indukčce (jako je kladívko), ale který kam?:-) Když se to zorientuje např. tak že díra pro žárovku je nahoře, tak z leva doprava. Abych to nezničil kdybych to zkoušel pokus/omyl... Díky.
|
| 5.2.06, 14:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Riko
|
 otackomer
Toto oznaceni kontaktu je sekci Elektrika - clanek zapojeni pristrojoveho stitu GL, najdes to v komentarich k tomu clanku
|
| 9.2.06, 15:38 |
|
 |
|
Návštěvník
|
 Re: Otáčkoměr
Jestli chceš poslat obrázek zapojení otáčkoměru tak mě napiš e-mail Petr Jad píše: Zdravím. Nevíte prosím někdo jak má být zapojený otáčkoměr ve š120? Jsou tam vedle sebe 3 kontakty, ale nejsou popsané. Jeden má být +, jeden - a jeden myslím k indukčce (jako je kladívko), ale který kam?:-) Když se to zorientuje např. tak že díra pro žárovku je nahoře, tak z leva doprava. Abych to nezničil kdybych to zkoušel pokus/omyl... Díky.
|
| 10.2.06, 23:12 |
|
 |
|
Jad
|
To zapojení už jsem našel v článku jak psal Riko, díky. Jenom jsem koukal, jak je důležitý číst k článkům i diskuzi - že tam je vše uvedeno na pravou míru:-)
|
| 10.2.06, 23:48 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
v článku je to blbě popsaný už se to řešilo tady na fóru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 19.7.06, 21:37 |
|
 |
|
Rendy
|
a neví někdo kam se zapojuje kabel od indučky u hranaté přístrojovky?
|
| 25.7.06, 16:39 |
|
 |
|
Martin
|
Je to na tom šestikolíkovém konektoru. Poznáš ho, že vede k šroubu na otáčkoměr.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
| 25.7.06, 18:31 |
|
 |
|
Rendy
|
a číslo konektoru nevíš? já to mám totiž ve stodváce lku a tam na tý svorkovnici ten kabel nemám, takže ho mám nataženej zvlášt..
potřeboval bych prostě vědět, kam ten kabel připájet nebo zapojit.. 
|
| 25.7.06, 23:07 |
|
 |
|
vopaje
Registrován: 29.1.06, 20:56 Příspěvky: 819 Bydliště: jih vysočiny
|
Mrkni na toto-http://www.ssakhk.cz/home/zdenek/default.htm
Náhodou jsem to zjistil při čtení fóra,takže dík patří někomu jinému.čus
|
| 26.7.06, 20:44 |