Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 01:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Škoda Fabia problém s topením 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jo jeste prosim te kolik ty serva stoji v CR a kde se daji sehnat, cenu tady zatim nevim zjistim v tydnu ze skodovky, kdyby to v cr bylo levnejsi kamarad tam ted pojede tak by mi to vzal...ale nevim zase zda to bude stejny pro levo a pravo rizeni

8.10.10, 23:57
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Tak s tím pravým řízením nevím jak je to přesně řešené :(
Ale klapka V68 (mísící teplo-chladno) je u levého řízení zhruba nad pravým kolenem( tu jsem měnil protože přístup o ničem šel jsem na ni od spodu takže plasty kolem řadičky až pod palubovku dolů a pod volantem taky dolů a šlo to tak nějak)
Klapka V154 je skoro na vstupu to znamená za kastlíkem úplně v pravo z boku. (te jsem jen prostříkl potenciometr co je uvnitř a šlape není to zas taková pakárna ji vyměnit za novou)
A čidlo výparníku G263 je u pedálu plynu jakoby za topením , ale od pedálu se dá dostat .
Po výměně servomotorku udělat základní nastavení.

A jak je to u pravého řízení nám potom napíšeš ty :D

V 68 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... fabia.html
V 154 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/ ... -v154.html
G 263 http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/au ... -2010.html

9.10.10, 00:16

Příspěvek 
ta vnitrni cirkulace je stejne je nad vetrakem za kastlikem v mem pripade na leve strane a servo teplo chladno bude asi tak nejak jak popisujes na prave strane topeni pokud sedis v aute a cidlo pises vzadu tak pokoukam trosku a uvidim co najdu je tam jen jedno nebo tam tech cidel je vic?

9.10.10, 00:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Čidel je samozřejmě více, ale to G263 je dlouhé a zahnuté je to trochu vidět na tom odkazu a takové je jen jedno , popřípadě když odpojíš něco na topení a nebudeš si jistý tak to znovu napíchni na diag a uvidíš jestli ti tam něco neskočilo navíc.

9.10.10, 00:39

Příspěvek 
Stáhni si tohle je tam vše.
http://knihy.beharovice.net/Auta/SERVIS ... tizace.pdf

9.10.10, 00:44

Příspěvek 
mame ted rozdelanou ibizu vytazena palubovka a klima je tam taky zkusim se podivat tam to topeni by mohlo byt stejny a zjistim cenu novejch veci a dam vedet jeste otazka ty serva vnitrni cirkulace a teplo chladno jsou stejny?

9.10.10, 15:55
Profil ICQ

Příspěvek 
V principu pracují stejně, ale myslím že jedno má jen půlku zubového kola (V154)
A V68 má cele kolo akorát je tam vynechaný zub kvůli nastavení na převody přečti si tu dílenskou příručku.

9.10.10, 23:05

Příspěvek 
mrknu na to jak bude chvilka casu....topeni jsem neresil na tom aute rok..auto automechanika :lol: kdyz dam studeno...tak po chvili kdyz mam stesti to zacne foukat stunene...a kdyz dam teple tak to prepne..ale obcas bych potreboval neco mezi....a kdyz sem jel do CR tak klima by taky neskodila... :D a pri ceste zpet sme meli krasne pocasi a ono jak na potvoru to neprepnulo tak sem mel uzavreno snad vse co slo aby to tam nefoukalo a jeste sem musel otevirat a zavirat okenka... :roll: ...urcite bych to chtel na dalsi cestu co pojedu dat do kupy

9.10.10, 23:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
jo jeste prosim te kolik ty serva stoji v CR a kde se daji sehnat, cenu tady zatim nevim zjistim v tydnu ze skodovky, kdyby to v cr bylo levnejsi kamarad tam ted pojede tak by mi to vzal...ale nevim zase zda to bude stejny pro levo a pravo rizeni

Ahoj jestli to byla otázka ne mě tak já je videl na aukru cca za 300 tady máš link
http://aukro.cz/item1266749643_ovladadni_topeni_s_ac_skoda_fabia_i.html
ale nevim jestli to pomuze psal jsem prodavajicimu ze tento dil jsem nekolikrat zkousel a ze to hazelo stejny chyby
a on mi odpovedel ze to neni tim dilem ale nikde jinde.
Ja se vtom to tydnu stavim na diagnostice a napisu co to ukazuje treba to bude ta klapka.

11.10.10, 08:33

Příspěvek 
Tim ovladacim panelem sem myslel puvodne ze to je protoze kdyz sem poprve scanoval asi pred rokem tak ty chyby sly vymazat ale ted sem skanoval znova a uz nesly takze to tim asi nebude a vymenil bych ty motorky cena tady jednoho motorku ze skodovky je 90liber tedy neco malo pod 3tis kc a to cidlo klimy asi 20 coz je asi 600kc

jinak tu mame ted ibizzu na rozdelani stejne rok a tam ten motorek je taky a vypada stejne tak bych jej zkusil aspon na konektor jestli to bude chodit a pujde vymazat chyba....dam vedet co jsem zjistil

11.10.10, 20:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiri píše:
Tim ovladacim panelem sem myslel puvodne ze to je protoze kdyz sem poprve scanoval asi pred rokem tak ty chyby sly vymazat ale ted sem skanoval znova a uz nesly takze to tim asi nebude a vymenil bych ty motorky cena tady jednoho motorku ze skodovky je 90liber tedy neco malo pod 3tis kc a to cidlo klimy asi 20 coz je asi 600kc

jinak tu mame ted ibizzu na rozdelani stejne rok a tam ten motorek je taky a vypada stejne tak bych jej zkusil aspon na konektor jestli to bude chodit a pujde vymazat chyba....dam vedet co jsem zjistil

Ještě bych teda dodal že mě klima funguje, opravdu mě zlobí akorat to topení a občas tlačítko vnitřího okruhu

13.10.10, 09:43

Příspěvek 
me nejde nic no proto jsem sazel ze zacatku na to ovladani jinak z te ibizzy to vypada opravdu stejne aspon podle obrazku ale neni tam ozubene kolo ale tahlo tak bych zkusil rozebrat jestli se neda prehodit jen ten konec ale zatim jsem nemel cas jej zkusit zapojit a vyzkouset napisu jak budu neco vedet

13.10.10, 21:11
Profil ICQ

Příspěvek 
tak dneska byl cas vytahl jsem ten jednodussi motorek ten na vnitrni cirkulaci a rozebral a zjistil jsem ze je to opravdu uplne to same s tou ibizzou a dokonce ze jde snadno vymenit cela elektricka cast tedy motorek a snimac drahy takze to jsem udelal a namontoval do auta vymazal chyby a vnitrni cirkulace funguje, po prnvim namontovani se me to zasekavalo a v tom ozubenem kole na motorku jsou dva zuby..z kazdeho pulkola jeden jakoby jen z pulky a druha pulka je plna a tam se to sprajcovalo nechapu proc tam ten zub tak je tak jsem ho odbrousil pilkou abych tam mel jeden normalni zub a dal zpet a uz to behalo, jeste jsem ten stary motorek slozil zpet prostrikal drahu a napojil aspon na konektor a uz se to taky pohybovalo ale jen chvilku a tak trhave ale slo to me to nejde skoro vubec takze problem asi vyresen jeste sezenu jeden motorek a dam to do kupy

14.10.10, 20:05
Profil ICQ

Příspěvek 
nevite nekdo jestli fabie bez klimy ma na prepinani vnitrni cirkulace stejne servo jako ta s klimou ja hledal ktere auto ma to co potrebuju a nektery auta...VW a nebo treba octavka nebo nektery seaty maji jen motorek se tremi piny a nebo bez odporove drahy jen s koncovymi spinaci..ja potrebuju ten se snimacem drahy a s peti draty....

15.10.10, 19:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Takze...... :D ted jsem akorat skoncil..vypadalo to asi tak :sick: :sick: :sick: ale nakonec to nebylo nejhorsi..jen prijit na to kde to vycvaknout...co se vlastniho motorku tyka nasel jsem na vrakaci jeste jednu ibizu a vzal jsem to od tam...v aute napichnul na konektor ale ouha vzdy to chvili slo a pak naskocila chyba ..blokovano nebo bez napeti...ten motorek origo prof abii ma asi vetsi drahu chodu a proste to nedojizdelo tak jsem tedy vyndal stary a ze z nej vezmu tu elektrickou cast a opet ouha..vidim ze je to malicko jinak a ne to z jednoho kusu.. :shock: :evil: takze jsem znovu vyndal motorek na vnitrni cirkulaci vnitrnosti z nej napachal do toho co je pro teplo chladno...namontoval a funguje...zatim... :lol: a ten nerozebiratelny co jsem dnes koupil jsem rozebral pomoci pilky klesti a vseho mozneho a nakonec se mi opravdu podarilo ty vnitrnosti dostat do obalu toho puvodniho na vnitrni cirkulaci a funguje mi tedy oboje ..uvidime jak dlouho protoze jsem to skladal ze starych veci...ale bylo to levne jeden zadarmo a jeden za 5liber :D ....takze uz zbyva jen cidlo klimatizace mam ho objednane nove ale kdy ho vymenim netusim..........kovarova kobyla chydi vzdy bosa ale po tri ctvrte roce si muzu stahnout topeni kdyz je mi teplo...naprosty luxus :D ...jinak umisteni motorku u pravostraneho rizeni vuz fotka

Obrázek
Obrázek

ten co visi na dratech je pro vnitrni cirkulaci a ten pro teplo chladno je za filtrem tam jak visi volny konektor a je v tom pomocnem plastovem drzaku

16.10.10, 15:35
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další