Alternator Favorit - porucha regulatoru
| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Re: Alternator Favorit - porucha regulatoru
Ne, mu svítí jen když zapne klíček. Po nastartování zhasne, ale jemně zhne. Při vyšších otáčkách se to problikávání trošku zesílí. Bez klíčku nesvítí.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.12.20, 19:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
varok píše: O víkendu to rozebere a dotáhne ty 3 matičky vzadu na víku. To už jsem mu říkal a mě to u fáčka a naši bývalé feliny fungovalo. Ale mě ani na jednom autu nemrkala kontrolka, jen to špatně(málo) dobíjelo po zatížení. Po dotáhnutí těch matiček vzadu vše OK. Jestli to nepomůže, tak asi jak psal Fatal, asi některá dioda v dupě. hlavně dotáhnout i uvnitř 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.12.20, 11:00 |
|
 |
|
varok
|
Jasně, na svách altících jsem sundal ten zadní dekl, dotáhnul matičky na těch 3 šroubech do drží myslím usměrňovač. Pak zpátky poskládal, dal dekl a zase dotáhnul a zakápnul barvou. Tak jsem to kolegovi vysvětloval. Tak tento víkend neměl čas, tak uvidíme. Ale možná přijdu do práce po vánocích na Nový rok a ještě to nebude mít opravené. 
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.12.20, 18:35 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Co si tak matně pamatuju z výměny diodového bloku, dotahovat vnitřek není potřeba, stačí dotáhnout vše venku...
|
| 7.12.20, 19:08 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
při výměně za nový ne, ale u použitých se časem uvolní i ty vnitřní matičky na bloku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 7.12.20, 20:11 |
|
 |
|
varok
|
Já dotahoval i vnitřní, byly úplně volné.
|
| 8.12.20, 17:03 |
|
 |
|