|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
schema spinaci skřinky škoda felicia
| Autor |
Zpráva |
|
hkee
|
 schema spinaci skřinky škoda felicia
čau lidy moje felda se stala terčem útoku zloděju nemáte někdo schema jakmá bejt zapojená spinací skřinka? jelikož mi vše vytrhali a nevím kterej kabel kam patří jedné se o model škoda felicia 1.6mpi rok výroby 1997 díky za jakekoliv info
|
| 6.7.12, 08:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
 Re: schema spinaci skřinky škoda felicia
a co nejdriv hledat ??
spinacka se tu resila snad 14 dni zpatky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 6.7.12, 10:53 |
|
 |
|
varok
|
Jde to i trošku vyhledat přímo v autě. Když je člověk šikovný a trošku rozumí elektrice, tak to najde. Ze zadní strany spínačky jsou čísla. Nejdříve by jste měl napsat alespoň jaké dráty vám trčí, myslím barvu a tloušťku. Stačí jestli tenký nebo hrubý. Hrubý červený jde myslím na 30ku. Hrubší černý je myslím na 15ku a zbytek si už nepamatuji. Nedávno jsem děnovou elektriku ve feldě 95, ale mělo by to být stejné.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 6.7.12, 20:51 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no a pak připojuješ volné dráty na třicítku až zabere starter to je zas na 5O tuším žlutý zbytek už někam zastrkej pokud se bude z drátů kouřit máš to blbě 
|
| 10.7.12, 16:13 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|