Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 22:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Palivové čerpadlo 
Autor Zpráva

Příspěvek Palivové čerpadlo
Neví prosím někdo který drát je k palivovému čerpadlu u Feldy 1,3 MPI? Z hlavního svazku pod levým prahem za sedačkou řidiče odbočují čtyři dráty, které otvorem v podlaze vedou k nádrži : hnědý, modrý, žlutý a žlutočervený. Díky předem za radu.

8.6.07, 18:01
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
si ho propíchni a změř volmetrem za jízdy, pokud ho chceš rozpojit jako ochranu vozidla, tak ty konce pocínuj jinak je to v budoucnu zdroj závady, že to to propustí 12V ale proud nula a čerpadlo nepojede miloš

9.6.07, 08:12

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
si ho propíchni a změř volmetrem za jízdy, pokud ho chceš rozpojit jako ochranu vozidla, tak ty konce pocínuj jinak je to v budoucnu zdroj závady, že to to propustí 12V ale proud nula a čerpadlo nepojede miloš

Díkec!

9.6.07, 12:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
díval jsem se ti v garáži, mám tam koplet elektriku, ale bylo tak takové vedro že jsem to vzdal, se podívej na přípojku k čerpadlu pod sedačkou vzadu nad nádrží, jsou to ty dva prostřední dráty, to tě pak navede miloš

9.6.07, 16:52

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
díval jsem se ti v garáži, mám tam koplet elektriku, ale bylo tak takové vedro že jsem to vzdal, se podívej na přípojku k čerpadlu pod sedačkou vzadu nad nádrží, jsou to ty dva prostřední dráty, to tě pak navede miloš

Ty dráty, který odbočujou z hlavního svazku, vedou do díry v podlaze a procházejí gumovou průchodkou, takže je vidět prd kam který vede. Když zvednu auťák a odšroubuju krycí plech tak určitě najdu konektor do kterýho všechny dráty vedou-takže zase nic. Na co jsou ty ostatní dráty? Čidlo množství paliva, čerpadlo a ty zbývající dva? Předpokládám, že kostra je napíchnutá přímo na karoserii.

9.6.07, 20:06
Mistr mechanik

Příspěvek 
auto nezvedáš jdeš tam sedačkou, za spolujezdcem demontuješ, šroubovákem vypáčíš dekl a vidíš na víčko od čerpadla, a jsou to ty dva krajní ne prostřední, podíváš se na barvy, pak to demontuješ u levé nohy řidiče ty skarty tam jsou tři nastartuješ a postupně rozpojuješ, jak ti auto chcípne, tak v tom svazku to najdeš, nebo to můžeš rozpojit na čerpadle a vyvést někde u ružní brzdy a podobně miloš

10.6.07, 19:39

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
auto nezvedáš jdeš tam sedačkou, za spolujezdcem demontuješ, šroubovákem vypáčíš dekl a vidíš na víčko od čerpadla, a jsou to ty dva krajní ne prostřední, podíváš se na barvy, pak to demontuješ u levé nohy řidiče ty skarty tam jsou tři nastartuješ a postupně rozpojuješ, jak ti auto chcípne, tak v tom svazku to najdeš, nebo to můžeš rozpojit na čerpadle a vyvést někde u ružní brzdy a podobně miloš

Až přijedu z práce, zkusím to. Zatím dík!

Je to přesně jak píšeš. Ten kulatej dekl nad čerpadlem jsem před tím nějak přehlídl. Skart u řidiče je to hned ten nejbližší, jsou na něm dráty stejný barvy i tloušťky a po odpojení motor ještě nastartoval na zbytek paliva a během dvou vteřin zhas a víc ani ťuk. Ještě se rozhodnu kde to bude lepší rozpojit a jdu na to. Kterej z těch dvou přešmiknu je asi jedno?

11.6.07, 04:56
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]