|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Favorit - spatne startuje a chcipa
| Autor |
Zpráva |
|
Lukessa
|
 Favorit - spatne startuje a chcipa
Mam favo r.v. 89,spatne mi chyta.Nekdy staci po prvnim pokusu jen trochu dyl pockat a pak nastartuje.
Vetsinou to ale nepomuze,tak pak jen trochu hejbnu s kabelama na civce a na spinaci zapalovani a pak mi auto nastartuje.
Posledni dobou mi ale zacina chcipat i pri volnobehu - obcas samo od sebe,kdyz se ale treba opru o predek auta a parkrat zatlacim dolu,tak jak se auto rozhybe,chcipa temer vzdycky.Kontakty na spinaci zapalovani i na civce jsou v poradku,takze si myslim,ze to bude nejspis samotnou civkou.
Nebo to muze byt necim jinym?
|
| 4.10.07, 12:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: Favorit - spatne startuje a chcipa
Lukessa píše: Mam favo r.v. 89,spatne mi chyta.Nekdy staci po prvnim pokusu jen trochu dyl pockat a pak nastartuje. Vetsinou to ale nepomuze,tak pak jen trochu hejbnu s kabelama na civce a na spinaci zapalovani a pak mi auto nastartuje. Posledni dobou mi ale zacina chcipat i pri volnobehu - obcas samo od sebe,kdyz se ale treba opru o predek auta a parkrat zatlacim dolu,tak jak se auto rozhybe,chcipa temer vzdycky.Kontakty na spinaci zapalovani i na civce jsou v poradku,takze si myslim,ze to bude nejspis samotnou civkou. Nebo to muze byt necim jinym?
Jak staré ty kabely jsou? Mají svoji životnost a jestl tam máš původní z roku 88 tak už by nejspíš chtěly vyměnit  . Dál by to mohla (krom jiných věcí) být špatně ukostřená cívka
|
| 4.10.07, 12:23 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Zmer si kabely (pokud mas moznos a pokud ne tak kup rovnou nove) meli by mit max 20 kilo. Jak stare mas: svicky, palec, vicko rozdelovace? Zkusil bych si od kamaradu nebo od nekoho pujcit civku na odzkouseni a pokud to nepomuze tak i ten vysokonapetovy modul. pokud nic z toho nepomuze tak bych hledal dal.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 4.10.07, 13:56 |
|
 |
|
Lukessa
|
Svicky jsou pul roku stare,vicko asi rok,palec je myslim puvodni(mam to auto jen 4 roky),ale zoxidovany neni. Takze zkusim premerit kabely,jsou tam puvodni.
|
| 4.10.07, 16:05 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|