Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 19:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Felda 1.9D elektroinstalace 
Autor Zpráva

Příspěvek Felda 1.9D elektroinstalace
Potrebuju poradit. Dneska me vyhorela elektrika od radia, ktera vede do pojistkove skinky, tak jsem ju vytrhal ale auto nezhavi a nekomunikuje s vagem. staruje sviti proste to dela vsechno ale ty dve zasadni veci to nedela. Vsechny pojistky a relatka by meli byt dobry tak nevim kde hledat zavadu. Poradite nekdo

18.12.07, 20:27
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Felda 1.9D elektroinstalace
Martas píše:
Potrebuju poradit. Dneska me vyhorela elektrika od radia, ktera vede do pojistkove skinky, tak jsem ju vytrhal ale auto nezhavi a nekomunikuje s vagem. staruje sviti proste to dela vsechno ale ty dve zasadni veci to nedela. Vsechny pojistky a relatka by meli byt dobry tak nevim kde hledat zavadu. Poradite nekdo

a víš na sto pro že než ti to vyhořelo tak to s vagem komunikovalo? a že to nežhaví? to je problém nejrychleji odstranitelný ručním ovládáním a co pojistky u řj tam ses mrknul? miloš

18.12.07, 20:57

Komunikovalo. pojistky jsou vsechny dobry i relatka. to zhorelo po svorkovnicu v pojistkove skrini a dal nic videt neni. ma felda ridici jednotku motoru? ja ji hledal ale nic jsem nenasel. s cim ten vag komunikuje nevis nahodou?

18.12.07, 21:21
Mistr mechanik

Martas píše:
Komunikovalo. pojistky jsou vsechny dobry i relatka. to zhorelo po svorkovnicu v pojistkove skrini a dal nic videt neni. ma felda ridici jednotku motoru? ja ji hledal ale nic jsem nenasel. s cim ten vag komunikuje nevis nahodou?

no ten vag komunikuje právě stou řídící jednotkou motoru je na levém podběhu pod krytem jako větší sirky, komunmikaci neumím mnohdy ani já předám to spolupracujícímu elektrikářovi, nedávno jsem měl případ 1.6 SR koktávky problém borec do toho dal přes dvacet a nakonec neprůchodný drát od diagnostické přípojky k řj stálo to 1200 kč miloš

18.12.07, 22:16

Uz to mam u kamosa. radci se vtom rapat nebudu. On je hodne dobrej elektrikar tak snad to da do puvodniho stavu. A korat rikal ze jsou veci od zhaveni pekne drahy tak snad tam nic neodeslo.

20.12.07, 10:39
Mistr mechanik

Martas píše:
Uz to mam u kamosa. radci se vtom rapat nebudu. On je hodne dobrej elektrikar tak snad to da do puvodniho stavu. A korat rikal ze jsou veci od zhaveni pekne drahy tak snad tam nic neodeslo.

pak napiš mám tu zrovna jednu problém se žhavením hodil jsem tam čidlo z MPi žlutý kroužek a spokojenost, ta moje mrcha zas zlenivěla dal jsem v sobotu do nádrže naftalín a včera se tam něco v čerpadle uvolnilo a chytlo to druhý dech byl i problém s volnoběhem vysoký a pomalu padal miloš

22.12.07, 17:57

Tak uz je hotova. Nic tomu nebylo akorat jak to chytlo tak byl k radiu pripojenej alarm a ja jsem to vytrhal ven a ten me zablokoval ridici jednotku. Tak to bylo skoro zadarmo.

1.1.08, 19:58
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]