|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Montáž tempomatu do vozidla Fabia modelový rok 2005 a výše.
| Autor |
Zpráva |
|
Chemik
|
 Montáž tempomatu do vozidla Fabia modelový rok 2005 a výše.
Mám Škodu Fabia combi modelový rok 2005 ve výbavě Ambiente. Dostal jsem letos k vánocům od svého bratra k zabudování originální sadu s tempomatem od škodovky. Vzhledem k tomu, aby to nebylo tak drahé, bratr vše koupil zvlášť jak páčku, tak i svazek. Vyjde to tak levněji. Bohužel jsem však k tomuto nezískal návod na zapojení. Když jsem se dostal na vaše stránky, tak jsem zajásal. Jsem docala zručný - vyučený v oboru a tak jsem se pustil do montáže dle vašeho návodu. Zvolil jsem postup složitějí, ale pohodlnějíší a to s demontáží palubní desky. Poznatek pro ostatní, při demontáži Air bagu nemusíte odpojovat bateru, stačí jen, aby nebyl klíček ve spínací skříněce.
Ale ouha, jaké bylo moje překvapení, kdy jsem za "hliníkovým nosníkem" našel jen jednu svorkovnici s 8 kostkami, na místo dovou svorkovnic po 6 kostkách. Vzhledem k tomu, že vše ostatní bylo stejné, tak jsem vše zapojil, ale teď nevím, kam zapojit onen bílí drát s pinem. Mohl by jste měm někdo poradit do jaké kostky a do jaké pozice?
Předem děkuji za odpověď.
Milan Ch.
_________________ Chemik
|
| 28.12.07, 20:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ivarek
|
Mrkni na odkaz a zkus napsat autorovi toho topicu,na tohle je machr.
http://forum.skodahome.cz/index.php?s=e ... opic=36350
|
| 28.12.07, 21:35 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|