|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 škoda 1000 MB s LPG
před chvílí jsem tu měl fandu škoda 1000 MB nápravy M pětikvalt, motor favorit, totální překopávka borec vyměnil výfuk a od té doby se s motorem nedomluvil, kuckal prskal, střílel, v podstatě jel dobře jen při 2000 otáček, měnil naprosto vše a to několikrát, v kufru měl tři karrbece, tři rozdělovače, hromadu cívek, palců, víček,reduktory lovato, mohl by jet hned prodávat na burzu, už skoro pološílený přijel ke mně, chyběla mu jen jedna věc multimetr, všechny VN kabely co měl nebyly průchodné a to byl veškerý problém skoro dva měsíce práce zkoušení a přemýšlení , všechny soboty neděle v pr..... miloš
|
| 17.2.08, 13:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: škoda 1000 MB s LPG
slovacek.milos píše: před chvílí jsem tu měl fandu škoda 1000 MB nápravy M pětikvalt, motor favorit, totální překopávka borec vyměnil výfuk a od té doby se s motorem nedomluvil, kuckal prskal, střílel, v podstatě jel dobře jen při 2000 otáček, měnil naprosto vše a to několikrát, v kufru měl tři karrbece, tři rozdělovače, hromadu cívek, palců, víček,reduktory lovato, mohl by jet hned prodávat na burzu, už skoro pološílený přijel ke mně, chyběla mu jen jedna věc multimetr, všechny VN kabely co měl nebyly průchodné a to byl veškerý problém skoro dva měsíce práce zkoušení a přemýšlení , všechny soboty neděle v pr..... miloš
Ja sem mel jednou blbej kontakt ve fajfkach a uhorel mi kabel.  Se divim ze jemu nehorely.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 17.2.08, 13:36 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|