|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Problém v poistkovej skrinke Škoda Favorit silver line ´93
| Autor |
Zpráva |
|
stemat1972
|
 Problém v poistkovej skrinke Škoda Favorit silver line ´93
Cawte. Chcel by som poprosit o radu.Mam Favorita silver line 93.Nesvietili mi stretavacie svetla,tak som otvoril skrinku.Trochu som pomykal s relátkom a zacali mi svietit.Zatvoril som skrinku a zasa mi zhasli.Tak som znovu pomykal,vybral,dal spat to rele a fungovali.Vsimol som si ale ze pri tom relatku je kontakt-kostra(je tam napojena nejaka poistka).Ten kontakt bol uplne horuci.Ked som vypol svetla,vychladol.Podla mna to nie je normalne aby to bolo horuce.Poradte [size=85][/size]
|
| 1.7.11, 09:45 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
 Re: Problém v poistkovej skrinke Škoda Favorit silver line ´
Bezna zavada.
Rozlamany spoje na zakladni desce. Chce to vymontovat, prohlidnout, podezrely a vyhnily spoje opravit. Dokonce jsem videl ,ze primo ty kontakty patice uhnily, to se pak napojuje hodne blbje.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 1.7.11, 09:48 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych to řekl tak že vymontuješ tu základní desku
otočíš,
vemeš pájku a cín
přeletuješ cínované spoje konektoru k tomu relátku a je to OK
|
| 1.7.11, 09:54 |
|
 |
|
stemat1972
|
Čo môžem očakavat,aky problem..... ak to cim skôr nevyriesim?Mozno by bolo najlepsie vymenit zakladnu dosku,nie?
|
| 1.7.11, 10:24 |
|
 |
|
darklord
|
Je to bezny problem favorita, ja som to tiez nedavno robil. Ber to tak ze aj keby si niekde zohnal novu tak to zacne blbnut. Najlepsie je ako sa tu uz pisalo - vybrat konektory, vytiahnut poistkovku z auta, odmontovat od toho plastu a z druhej strany precinovat spoje kontaktov s drahami.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
| 1.7.11, 12:58 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|