|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
Scuti
Registrován: 2.5.10, 20:41 Příspěvky: 2 Bydliště: Hradec Králové
|
 Re: felicie-spatne brzdění
Také bych měl dotaz na brzdy, i když trochu jiný... Byl někdo z Vás nucený se nechat táhnout na laně a brzdit bez motoru resp. brzdového posilovače? Když třeba popojíždím v koloně z kopce a nestartuji motor, jsem opravdu vyděšený, jak mě to auto (když pomine účinek posilovače) vůbec nebrzdí i když prošlapuji podlahu. Děsím se, kdybych musel jet někdy na laně, že to nemám šanci ubrzdit ani při 30 km rychlosti. Jezdil jsem dříve hodně aut bez posilovače (tenkrát ani neexistovaly) a brzdy byly "jedovaté". Je to dané u Felicie konstrukcí (třeba krátká páka pedálu) nebo nějaká moje závada? S posilovačem to je O.K. Děkuji za případnou odpověď.
|
| 17.1.12, 23:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
je to skôr vec zvyku, neboj sa zatlačiť na pedál, niekedy sa treba zapreť aj o volant...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 18.1.12, 11:02 |
|
 |
|
p.s.
Registrován: 12.10.09, 21:26 Příspěvky: 1486 Bydliště: Karlovarsko
|
na laně tahám i sem byl tažen neni třeba se toho bát jen musíš víc tlačit na brzdovej pedál a hlídat aby sis nepřejel lano já si kvůli tomu pořídil tažnou tyč a nááádhera 
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
| 18.1.12, 13:44 |
|
 |
|
Scuti
Registrován: 2.5.10, 20:41 Příspěvky: 2 Bydliště: Hradec Králové
|
Děkuji Vám za odpovědi. Snad se nebudu muset nikdy nechat táhnout... ještě si někdy vyzkouším brzdění bez posilovače, ale asi bych vlečení neriskoval. A už vůbec ne nějakým dražším autem  ((
|
| 20.1.12, 15:10 |
|
 |
|
mataw
|
zdravím tak měl pravdu crowack sice nechápu jakto zě mi to tak tak kapalo ale kdyz sem sundal třmen a při sešlápnutí brzdy mi to sotva ucmrdlo hlavní je ze je to z krku a snad na další chvili od toho pokoj  o zkušenost víc jinak děkuju všem reakcím .
|
| 29.1.12, 09:35 |
|
 |
|