Brzdové destičky na feldu
| Autor |
Zpráva |
|
Novel Whoop
|
 Re: Brzdové destičky na feldu
Tak jsou tam bosch desky i kotouče. Zatím najeto 500 km a jsou dobrý. Předtím mě tam dávali ferodo a ten rozdíl je dost poznat. Auto teď brzdí podstatně lépe, a rovný kotouče konečně umožní krásný plynulý brždění  A nepískají 
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi 1998 hatch, LPG
|
| 13.7.13, 15:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11969 Bydliště: Český Těšín
|
Jsem rád, že se dneska najde někdo, kdo se nebojí investovat těch pár korun navíc do kvalitní značky. Bohužel. Když stojím frontu v mototechně a vidím co ti lidi kupujou, tak bych je bil. Já pak řeknu "a pokud možno originál, žádného turka" a prodavačka na mě hledí, jestli jsem nespadl z višně. Btw. dneska jsem byl v Kelly, známému prdl na Fiestě výfuk a já opravdu netuším, kde jinde se dají v ČR koupit díly na zahraniční vozidla (  ). Když jsem viděl ty ceny, tak mě málem omylo. Už se nedivím, že se tam každý registruje, aby dostal slevy. 
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 13.7.13, 19:28 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
můžeš říct přesně ze kterých cen tě omylo a kde to samé koupíš o hodně levnějc dík miloš
|
| 13.7.13, 19:43 |
|
 |
|
gokralik
|
No, běžně nakupuju v Autotechně Karviná. Omylo mě z cen za různé ty sprejíčky, vodičky, voňavky a podobné. Například HUD display do Fábie a podobné kokotiny bez atestu. Prostě to, co na mě jako první vybaflo, když jsem otevřel dveře. Pak mi stačilo projet regál plný krabic Starline a na ceny jsem se radši už dál ani nedíval.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 13.7.13, 19:50 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
příště napiš něco konkrétního že ses podíval a to ti stačilo nic neřeší utrácím v kel i 4O.OOO kč měsíčně tak mě to zajímá co píšeš jak je tam draho a co tě omylo pokud je levnějc v autotechně karviná gnet tam du , ale prost napiš jen srovnání cen 
|
| 15.7.13, 07:46 |
|
 |
|
Novel Whoop
|
Já se třeba na ceny dost koukám. V kelly nakupuju docela rád, protože to mám blízko a ceny nejsou špatné. Ale jak u čeho. Fakt ale je, že ne všechno je tam nejlevnější a najdou se věci, u kterých by se dalo říct, že jsou přímo předražené. Příklad Varta Blue Dynamic 12V 52Ah 470A.
autokelly: 2 095 Kč Srovnání heuréka: 1 364 - 2 334 Kč
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi 1998 hatch, LPG
|
| 15.7.13, 09:29 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
no jo ale když máš obcodní 30% slevu tak většinou nejni moc co řešit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.7.13, 11:43 |
|
 |
|
gokralik
|
Tak kdybych si vyjednal 30% slevu v autotechně Karviná, tak budeme zase trochu jinde. Kupoval jsem tam koncový díl výfuku na starou Fiestu (1997) i se závěsama. 1791 kč. Ty kráso, za ty prachy bych vyměnil na fáčku výfuk komplet. A ještě k tomu je to beztak nějaký turek.
Myslel jsem předražené takové ty blbosti, co na člověka vyskočí, když otevře dveře do prodejny. Nějaké náhradní díly jsem nezkoumal. Ale vody do ostřikovačů, chladičů, brzdovky atd... no na to, že na tom byl nápis Starline mi přišly ceny dost vysoké.
|
| 15.7.13, 15:38 |
|
 |
|
Jarda S.
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
srovnáváš nesrovnatelný ... díly na favorita/felicii nemaji v ceně konkurenci a můžeš je kupovat kde chceš
a v kelly se nediv ty jako běžnej smrtelník co příde jednou za čas je nezajímáš je živý servisy který odebíraji díly za desítky tisíc měsíčně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 15.7.13, 18:26 |
|
 |
|
gokralik
|
Jasně, čekal jsem něco kolem 1200 kč, ale tohle mi trochu vyrazilo dech.  Výfuk je samozřejmě nějaký noname značka, celý poškrábaný od přepravy a v jednom místě ťukanec jak kráva. Být to na moje auto, tak to nepřeberu. Vzhledem k tomu, že dotyčný na to dost spěchá a je mu to u prdele (respektive do té doby, než za sebou tahal 20 metrů vaty ani nevěděl, že nějaký výfuk to auto má), jsem to vzal. Každopádně pěkný hnus. Ano. Přesně proto si můžeš ty 30 % slevy schovat. Mě zajímá, kolik to stojí pro mě a teď.
|
| 15.7.13, 19:31 |
|
 |
|
Jarda S.
|
registrace na slevy platí celorepublikově takže nejni problém na ní nakupovat v jakýmkoliv kelly  a může kdokoliv 
|
| 15.7.13, 20:07 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
s kel to chce umět pracovat, nakoupit si ve slevách v akcích, novinky se zaváděcíma cenama, závoz dvakrát denně, zboží berou zpět a vrátí prachy, desítky reklamací kladně vyřízených, pokud je nevyřídily včas zaplatili mi penále, je pravda že některé věci jsou až nehorázně předražené ale s nadhledem mohu říct že jsou ti kelácí na našem trhu nejlepší tím jim nedělím reklamu jen prostě jsem dosud nic lepšího nenašel 
|
| 15.7.13, 22:02 |
|
 |
|
Uzovkar
|
jedny desky na feldě mi teďka celkem hulily a to nejezdim rallye. Přejížděl jsem v létě alpy a kouř vod kol. Hodně brzdim motorem, tak tolika nedostávaly, ale asi to stačilo. Kola nepřibržďujou zarezlejma pístkama. Co to bylo za desky nevim, ale značka barum. Bylo to v noci ve dvě někde v ukrutný prdeli v horách  Takže neriskuju a zvolil jsem Feroda premier. Zatim dobrý 
|
| 19.11.13, 10:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |