Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 21:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 brzdy favorit - prosim pomoc 
Autor Zpráva
Příspěvek brzdy favorit - prosim pomoc
měnil jsem přední desky, hadice a trubky. Všechno v pohodě, rozdělal jsem tedy zadní bubny (hvízdali při malé rychlosti bez brzdeni) ošmirgloval jsem pakny, rozhejbal samostavy a ted musím na brzdu několikrát šlápnout, než to brzdí pořádně, pedál má dlouhý chod. Pro jistotu jsem odvzdušnil ale bez výsledku. Ruční brzda ani na největší natažení nebrzdí... co s tím mám dělat? p.s. z každého bubnu na mě vypadlo pérko které bylo nijak nepřichyceno na jedné pakně, snad to enní tím. děkuji za pomoc

21.2.06, 13:39
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
to opakovaný šlapání jsou ještě zavzdušněné brzdy. při výměně trubiček se musí odvzdušnit fatk pořádně. a ručka by měla brzdit pokud jsou správně nasazené lanka a je seřízená. ty pérka co vypadly mohli být z držáků ,co přidržují pakny u štítu.Tam někdy uhnijí ty děravé podložky co drží ty pružiny.

21.2.06, 15:12
Příspěvek 
tak mě ještě napadlo,že by to mohlo být to že ti nedrží samostavy a pakny jsou daleko od bubnů. Ta pružina mohla být z klínku samostavu. Jesli jsou samostavy ok tak by se měl buben sundávat bez jejich odjištění blbě. Když půjde sundat lehce tak by to mohlo být ono.

21.2.06, 15:21

Příspěvek 
Ale nemusí to být pravidlem, mě šly sundat bez problémů a samostavy mám ok.

21.2.06, 18:26
Profil ICQ

Příspěvek 
To jste asi na tom zadku neco zvoral, nedrzi Vam samostavy a celkove je neco hodne spatne, kdyz nefunguje rucka. Na takovy veci kdyz tomu nerozumim je dobry vzit si knizku, nejlepe Andrt, Malina. S brzdama neni moc zdravy pokusovat.

21.2.06, 23:23
Profil ICQ
Příspěvek 
brzdy sem dělal x krát jenom ne na fačku... Vypadlo me pérko přitahující samostav :-) takže už to mám opraveno a funguje to OKi :-)

22.2.06, 10:33

Příspěvek 
Ono většinou uhnije, pak se vysype a nikdo neví odkud...

22.2.06, 17:26
Profil ICQ
Příspěvek 
bobeš píše:
to opakovaný šlapání jsou ještě zavzdušněné brzdy. při výměně trubiček se musí odvzdušnit fatk pořádně. a ručka by měla brzdit pokud jsou správně nasazené lanka a je seřízená. ty pérka co vypadly mohli být z držáků ,co přidržují pakny u štítu.Tam někdy uhnijí ty děravé podložky co drží ty pružiny.

tam pérko přitahující pakny se štítu není :-) trubky sem dělal jenom vepředu a odvzdušnil

23.2.06, 12:32
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]