|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
brzdy favorit - prosim pomoc
| Autor |
Zpráva |
|
krf
|
 brzdy favorit - prosim pomoc
měnil jsem přední desky, hadice a trubky. Všechno v pohodě, rozdělal jsem tedy zadní bubny (hvízdali při malé rychlosti bez brzdeni) ošmirgloval jsem pakny, rozhejbal samostavy a ted musím na brzdu několikrát šlápnout, než to brzdí pořádně, pedál má dlouhý chod. Pro jistotu jsem odvzdušnil ale bez výsledku. Ruční brzda ani na největší natažení nebrzdí... co s tím mám dělat? p.s. z každého bubnu na mě vypadlo pérko které bylo nijak nepřichyceno na jedné pakně, snad to enní tím. děkuji za pomoc
|
| 21.2.06, 13:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
bobeš
|
to opakovaný šlapání jsou ještě zavzdušněné brzdy. při výměně trubiček se musí odvzdušnit fatk pořádně. a ručka by měla brzdit pokud jsou správně nasazené lanka a je seřízená. ty pérka co vypadly mohli být z držáků ,co přidržují pakny u štítu.Tam někdy uhnijí ty děravé podložky co drží ty pružiny.
|
| 21.2.06, 15:12 |
|
 |
|
bobeš
|
tak mě ještě napadlo,že by to mohlo být to že ti nedrží samostavy a pakny jsou daleko od bubnů. Ta pružina mohla být z klínku samostavu. Jesli jsou samostavy ok tak by se měl buben sundávat bez jejich odjištění blbě. Když půjde sundat lehce tak by to mohlo být ono.
|
| 21.2.06, 15:21 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Ale nemusí to být pravidlem, mě šly sundat bez problémů a samostavy mám ok.
|
| 21.2.06, 18:26 |
|
 |
|
Mirek Svoboda
|
To jste asi na tom zadku neco zvoral, nedrzi Vam samostavy a celkove je neco hodne spatne, kdyz nefunguje rucka. Na takovy veci kdyz tomu nerozumim je dobry vzit si knizku, nejlepe Andrt, Malina. S brzdama neni moc zdravy pokusovat.
|
| 21.2.06, 23:23 |
|
 |
|
krf
|
brzdy sem dělal x krát jenom ne na fačku... Vypadlo me pérko přitahující samostav  takže už to mám opraveno a funguje to OKi 
|
| 22.2.06, 10:33 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Ono většinou uhnije, pak se vysype a nikdo neví odkud...
|
| 22.2.06, 17:26 |
|
 |
|
Návštěvník
|
bobeš píše: to opakovaný šlapání jsou ještě zavzdušněné brzdy. při výměně trubiček se musí odvzdušnit fatk pořádně. a ručka by měla brzdit pokud jsou správně nasazené lanka a je seřízená. ty pérka co vypadly mohli být z držáků ,co přidržují pakny u štítu.Tam někdy uhnijí ty děravé podložky co drží ty pružiny.
tam pérko přitahující pakny se štítu není  trubky sem dělal jenom vepředu a odvzdušnil
|
| 23.2.06, 12:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |