|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
zapalování Jawa 45W kam zapojit kontrolku dobýjení?
| Autor |
Zpráva |
|
p20k
Registrován: 2.9.07, 12:57 Příspěvky: 288 Bydliště: Pardubický kraj
|
škodař píše: a nakopnou ti jd enebo jen na roztláčení něco podobnýho mi dělala ruplá pojitka 
Právě, že když to chcípne, tak se jakoby vypne elektrika, taky jsem si myslel, že je to pojistka, ale když to roztlačím, tak když to chytne asi 2x přidám trochu plyn vypnu motor a zase zapnu zapalování a kontrolka svítí a nastartuju to už bez problémů. Asi kdyby to byla pojistka, tak to nejde vůbec. Ale když to chcípne, tak to vypadá jakoby to byla pojistka, protože se baterka jakoby odpojí, proto mě napadl ten regulátor.
Jinak chytá asi na druhá prošlápnutí.
_________________ Favorit 135L rok výroby 1991.
|
| 27.5.08, 11:04 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
p20k píše: Právě, že když to chcípne, tak se jakoby vypne elektrika, taky jsem si myslel, že je to pojistka, ale když to roztlačím, tak když to chytne asi 2x přidám trochu plyn vypnu motor a zase zapnu zapalování a kontrolka svítí a nastartuju to už bez problémů. Asi kdyby to byla pojistka, tak to nejde vůbec. Ale když to chcípne, tak to vypadá jakoby to byla pojistka, protože se baterka jakoby odpojí, proto mě napadl ten regulátor. Jinak chytá asi na druhá prošlápnutí.
Zkontroluj všude kontrolky, je možný že máš špatnej kontakt v pojistkovým pouzdře, prostě je tam vakl a když se s tím občas zatřepe tak to nemá kontakt. Přesně tohle měl kámoš na 638. prostě jdi po silovejch kabelech od baterky a kontroluj kvalitu kontaktů. 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 27.5.08, 11:32 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
a nebo špatný dobýjení který ti v menčích otáčkách nedobájí +baterka ko
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 27.5.08, 20:38 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
škodař píše: a nebo špatný dobýjení který ti v menčích otáčkách nedobájí +baterka ko
to by byla po delším stání baterka mrtvá a studený by to musel roztláčet...nevím jak tahle plečka, ale mě na dvěapůle dokud baterka zvládne zatroubit na klakson tak jde nakopnout v klidu...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 27.5.08, 20:44 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mě de nakopnout hned i když je baterka total ko 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 27.5.08, 20:52 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
CROWACK píše: škodař píše: a nebo špatný dobýjení který ti v menčích otáčkách nedobájí +baterka ko to by byla po delším stání baterka mrtvá a studený by to musel roztláčet...nevím jak tahle plečka, ale mě na dvěapůle dokud baterka zvládne zatroubit na klakson tak jde nakopnout v klidu... já mám baterku v háji klakson už ani netrune když zatroubím ja jízdy tak mi to začne zdechat a to nai nezatroubí a nakopnout to nakopnu v poho akorát ve vyších otáčkách to nejde že musím brzo žadit a rozjíždět to postupně je taky to mám zakletý 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 27.5.08, 20:58 |
|
 |
|