Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 23:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Odvzdušnění brzd 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: okruhy
ŠádeMan píše:
nevím jak hodne znaš FAVORITA ale na tandemovem válci (hlavní brzdověj) jsou 4 vývody - ty stema redukcnima ventilama (omezuji brzdný tlak zadních kol). a ty vývody bez ventilu jsou na přední kola a vše je do kříze neboli diagonalní zapojení. V tom hlavním válci jsou dva pistky první pistek to jest blíže k pedálu ovládá brzdic levého zadního a pravého předního kola. další pistek je na konci hlavního válce a ovládá pravé zadní a leve přední. Nevim co jsi delal za auto ale favorit má dve hadice vedoucí k zadním brzdám poznaš to tak že na tandemovím válci jsou dva redukční ventili kazdý připojen na jeden okruh. Uz nevim jak ti to mam popsat nejlé pe by bylo aby jsi se podival na schema zapojeni brzdove soustavy FAVORIT na webu to nekde najdeš. a nebo se zeptej nejakýho zkušenýho automechanika a nebo si kup nejakou knihu o FAVORITu. 8) [/b]

ok nebudem sa vadiť, zajtra sa na to pozriem ( na mojom Fa 93 )...

nedalo mi to a bol som sa pozrieť, máš pravdu, je to tak ako píšeš... nezdá sa mi to ako štastné riešenie pri poruche jedno predné a protilahlé zadné ( nemalo by to tendenciu prudko strhnúť volant do strany ktoré predné kolo ešte brzdí? ) brzdy zadných kolies nemajú na riadenie taký vplyv ako predné...

Naposledy upravil michalkatka dne 18.2.06, 22:57, celkově upraveno 2

18.2.06, 22:40
Příspěvek Reklama

Příspěvek VOPAJE
Jo aspon uz je nas vic :lol: . a co ty FELICIE co oni maji za okruh. LL nebo diagonal docela me to zajima felicii jsem jeste nejak moc v brzdach nezkoumal ani neopravoval tak nic moc nevim. jsem spise pro stare auta. Dik za odpoved

18.2.06, 22:54

Příspěvek 
No jak jsem psal.diagonal.První okruh v tandemovém hl. válci /mám za to že je to ten od pedálu/ brzdí PP a LZ, no a druhý naopak. I já jsem začínal na Š100 a dál až k nynějšímu.Na těch starších se dá více praktikovat. čus

18.2.06, 23:13

Příspěvek 
Ještě jsem si vzpoměl-buď jsem to slyšel,nebo četl že je na zad.nápr. zátěžák.Nevím,to se mě nezdá.ale vzpoměl jsem si na to. čus

18.2.06, 23:23

Příspěvek 
vopaje píše:
Ještě jsem si vzpoměl-buď jsem to slyšel,nebo četl že je na zad.nápr. zátěžák.Nevím,to se mě nezdá.ale vzpoměl jsem si na to. čus

Ten má myslim jen Felda ve verzi kombi, krátká ne. U Fava/Formiče nevim.

20.2.06, 12:14

Příspěvek 
vopaje píše:

zátěžák na zadní nápravě má podle mého Favorit/felicia Pickup a Praktik, ale netuším jak je to s formany a kombi feliciemi.

S Pozdravem
Rasa

20.2.06, 13:02

Příspěvek 
rasa píše:
vopaje píše:

zátěžák na zadní nápravě má podle mého Favorit/felicia Pickup a Praktik, ale netuším jak je to s formany a kombi feliciemi.

Aj Forman ho ma.

20.2.06, 13:25
Profil ICQ
Příspěvek 
Mirec píše:
rasa píše:
vopaje píše:

Aj Forman ho ma.

Forman 40 kW r. 94 ho nemá.

21.2.06, 06:43
Příspěvek 
Jj, s tím Formanem to je pravda, nemají ho ;) Má ho jen Pickup a Praktik.

24.2.06, 21:54

Příspěvek 
Ted už mi svítá.Pickup aPraktik jsou konstruovány na větší zátěž než normální osob.,tak proto ten žátěžák.ták a jsme zase o něco chytřejší. dík všem. čus

24.2.06, 23:27
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Odvzdušnění brzd
[quote="Herb je to lepší vyměnit i se spojkou a to každé dva roky, odvzdušní se to tak, že povolíš jeden z pásů co drží nádrž a druhý vyšroubuješ nejlépe levý nebo ten co je dál od trubek, kterýma se plní nádrž a odebírá plyn, na té strně pak nádrž trochu nadzvedneš a na odvzdušnovák spojky se dostaneš miloš

1.3.06, 19:18
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2