|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Brzdové světla stále svítí
| Autor |
Zpráva |
|
HanyZ
|
 Brzdové světla stále svítí
Ahoj, jsem tady nový, potřeboval bych prosím radu. Neustále mi svítí brzdová světla. V čem může být problém ? Že by spínač pod pedálem ? Zaseknutý? Pokud ano jak ho mám uvolnit. Děkuji za radu 
|
| 1.8.08, 15:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
HanyZ
|
Škoda 120 GLS - M Kastle (zapoměl jsem)
|
| 1.8.08, 15:08 |
|
 |
|
Drak
|
Nemusí být zaseklej, často se povolí šroubky, on se posune a pedál už na něho nedotlačí a nevypne to, zkus si ten vypínač prstem vypnout a když to pude, tak povol ty dva mrňavý šroubky a posuň ho směrem k pedálu, dotahuj s citem, ať ti nepraskne, ale ne zas málo, ať se zan neposune, prostě akorát 
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 1.8.08, 16:09 |
|
 |
|
HanyZ
|
fotku by jsi neměl ? přesně nevím kterej to je - mam tam dve kostičky - k jedné vedou 2 červené kábliky a když jeden vytáhnu tak to přestane svítit, ke druhému vede žlutý káblik a je až za tím prvním ...
|
| 1.8.08, 16:27 |
|
 |
|
Drak
|
fotku nemám, už je to nějakej pátek, co škodovku nemám, ale je to ta kostička, co po odpojení kablíku přestane svítit, trochu povol šroubky a přitlač ho směrem k pedálu a dotáhni.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 1.8.08, 17:16 |
|
 |
|
Šemik
|
Je to ten ke kterému jdou červené dráty.
Spíš kup jiný (pokud možno origo), občas ty spínače odcházejí... nejezdíš s vlekem třeba?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 1.8.08, 19:53 |
|
 |
|
HanyZ
|
Spraveno - ve vleku nejezdím ale prostě se to ulomilo. Děda měl ještě schovaný origoš nový 
|
| 12.9.08, 22:13 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |