trysky z ne-LEKRA na LEKRa
| Autor |
Zpráva |
|
Neex
|
fatal píše: Neex píše: Aby deekay doshánul toho čeho profík dosáhne za týden musel by se učit a zkoušet ještě hodně dlouho... Já natom nevidím cokoliv špatného  No a? Za jak dlouho se to profík naučil? Taky to neuměl za týden.  Pokud si to chce deekay vyladit sám, tak ať si to vyladí, bude mu to sice trvat, ale hodně se naučí.  A pak budeš takhle malý. 
Koukám že za to ty jsi odborník na slovo vzatý 
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 19.8.08, 16:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Neex píše: Koukám že za to ty jsi odborník na slovo vzatý 
Nerozumím. 
|
| 19.8.08, 16:11 |
|
 |
|
bitmap
|
fatal píše: Ne každý chce dát někam auto na týden, poté si vyvednout vytuněný stroj a být stejně "neznalý" jako před úpravami. Někteří to tak dělají, pak na srazech machrují "karburátor, alternátor, terminátor"... 
Zase, ja chci mit vsechno tip top a co nejlip funkcni, a nez bych se s tim delal sam metodou pokus - omyl, pri te prilezitosti znicil nekolik karburatoru, hlav, opotreboval spoustu naradi a ztratil pri tom more casu, tak radsi zajdu za nekym kdo skutecne vi co dela a za par tydnu mam v ruce perfektne fungujici vec, kterou bych sam dohromady nedal ni kdybych se potento
Je to vsechno otazkou priorit a kdybych mel spoustu volneho casu a nedostatek penez, asi bych se na to dival jinak, ale takhle je to pro me jasna volba a jeste si na srazu muzu zamachrovat karburatorem, alternatorem, terminatorem ... 
|
| 19.8.08, 16:17 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
bitmap píše: Zase, ja chci mit vsechno tip top a co nejlip funkcni...
A jak víš, že je to tip top, když jsi u toho nebyl? Jak víš, že dotyčnému profíkovi třeba karbec nespadl na zem? Jak víš, že nikdo neupravoval nějakou část motoru kladivem? Když si necháváš upravit motor komplet, jak víš, že nenechali na spalovacím prostoru hlavy ostré hrany? A tak dále...
|
| 19.8.08, 16:30 |
|
 |
|
Neex
|
fatal píše: Nerozumím. 
Jen mě trochu pobavil ten konec...  Víš než bych ztrácel tolik času, peněz a nervů atd... tak pokud bych chtěl mít výsledek co nejlepší svěřil bych to odborníkovi. Já si to opravdu nepředstavuju jako hurvínek válku tak jako někteří a tak nějak trchu vím co to obnáší vzhledem k tomu že můj dobrý známý jezdí s Favem na profi úrovni závody do vrchu. Je to daleko složitější než si možná myslíš 
|
| 19.8.08, 16:35 |
|
 |
|
bitmap
|
http://www.skodafavorit.cz/photoview.ph ... sec=profil
Pripada ti tohle jako prace kladivem a raspli?
Vsechny dily na upravu jsem mel samostatne doma, velmi dukladne jsem si je prohlizel a zadnou nepravost jsem nikde nenasel, v prubehu stavby jsem se prubezne chodil divat jak pokracuji a vzhledem k tomu, ze mam asi 60 hodin prace jen v obrabeni bloku a pohyblivych casti spodku, tak se zadneho tuningu kladivem nebo jine nepravosti neobavam
EDIT: kecam, kolem 60 hodin to bylo celkove, ale obrabeni zabralo vetsi cast.
|
| 19.8.08, 16:35 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Neex píše: Jen mě trochu pobavil ten konec...  Víš než bych ztrácel... Tak to je fajn, ten konec měl pobavit.  Než bych ztrácel spoustu času výběrem odborníka, peněz za služby odborníka, nervy při zjištění jak to odborník odflákl, raději to udělám sám. Nechcu házet všechny odborníky do jednoho pytle, ale narazit na člověka, který opravdu nic neodflákne, je téměř zázrak. Neex píše: Je to daleko složitější než si možná myslíš  No samozřejmě, nemám kámoše, co jezdí závody do vrchu.  bitmap píše: Pripada ti tohle jako prace kladivem a raspli?
Ten karbec skoro ano... 
|
| 19.8.08, 16:45 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
hosi hosi pokoj
jedine co som chcel skusit je vymenit tie 2 trysky za nieco vacsie, na ine nemam naradie ani skusenosti
a este raz: na slovensku neexistuje clovek (aspon o tom neviem) co rozumie lekrom a dokaze ich nastavit na seriu spravne, nie to este pre upraveny motor! takze vela moznosti clovek nema....
mozem to poslat do prahy, to ano, ale je to za prve drahe (aj ked vedia co robia), za druhe postou posielat karburator (aj kurierom je to risk)
keby som byval v cechach tak tam idem osobne, ale trepat sa autom 450 km aby som im ho tam na 10 dni mal nechat nepojazdne.... alebo sa dotrepat vlakom, naspat, a potom zas po karbec?...
je to na houby... neviem jak by som t spravil
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.8.08, 16:49 |
|
 |
|
bitmap
|
fatal píše: Ten karbec skoro ano... 
Privezu ti karbec, dam ti tri litry, udelas mi lepsi?
EDIT:
deekay: jak na celou tu akci spechas?
Zitra valim smer Bratislava, tak pokud bys mel zajem a prilis na to vsechno nespechal, tak jeden karbec v kufru me urcite nezabije ... 
Naposledy upravil bitmap dne 19.8.08, 16:52, celkově upraveno 1
|
| 19.8.08, 16:50 |
|
 |
|
Neex
|
fatal píše: Než bych ztrácel spoustu času výběrem odborníka, peněz za služby odborníka, nervy při zjištění jak to odborník odflákl, raději to udělám sám.
Jak říkám... odborník na slovo vzatý ...neříkají ti Brouk Pytlík? 
|
| 19.8.08, 16:51 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
bitmap píše: fatal píše: Ten karbec skoro ano...  Privezu ti karbec, dam ti tri litry, udelas mi lepsi?  EDIT: deekay: jak na celou tu akci spechas? Zitra valim smer Bratislava, tak pokud bys mel zajem a prilis na to vsechno nespechal, tak jeden karbec v kufru me urcite nezabije ... 
mm, to sa mi zacina pacit  ono to nejak brutalne neponahla
mam teraz 2 karbecy, jeden neviem v akom stave, nahradny a ten na aute
ak by som im dal karbec v neznamom stave, oni ho zrepasnu a upravia?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.8.08, 16:55 |
|
 |
|
bitmap
|
Ja jim prines karbec uz zrepaslej a serizenej, takze nevim, ale myslim si, ze to klidne udelaj.
Pokud to ale nejak zvladnes svepomoci, radsi bych si to udelal sam, protoze zrovna repase karbu je docela jednoducha zalezitost, ktera se da zvladnout i doma v garazi, tak se mi zda zbyecny nekomu za to platit beznou hodinovou sazbu.
|
| 19.8.08, 17:00 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
bitmap píše: Ja jim prines karbec uz zrepaslej a serizenej, takze nevim, ale myslim si, ze to klidne udelaj. Pokud to ale nejak zvladnes svepomoci, radsi bych si to udelal sam, protoze zrovna repase karbu je docela jednoducha zalezitost, ktera se da zvladnout i doma v garazi, tak se mi zda zbyecny nekomu za to platit beznou hodinovou sazbu.
no, mam tu opravnu sadu ale je to druhovyrobna, ine sa neda zohnat, a trysky ani nie su oznacene  tak neviem ci to tam nahodit ci nie
|
| 19.8.08, 17:01 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
deekay píše: mozem to poslat do prahy... Jenže to ti stejně nenaladí na tvůj motor... bitmap píše: Privezu ti karbec, dam ti tri litry, udelas mi lepsi? 
Za tři litry leda tak rašplí. 
|
| 19.8.08, 17:01 |
|
 |
|
bitmap
|
deekay píše: no, mam tu opravnu sadu ale je to druhovyrobna, ine sa neda zohnat, a trysky ani nie su oznacene  tak neviem ci to tam nahodit ci nie Veci jako membrany, hadicky, odpojovac volnobehu atd. zvladnes sam a trysky ti tam daj oni, takze ty co mas v ty sade vubec nepotrebujes. fatal píše: Za tři litry leda tak rašplí. 
Mne je jedno cim to budes delat, hlavne at je to poradne 
Naposledy upravil bitmap dne 19.8.08, 17:06, celkově upraveno 1
|
| 19.8.08, 17:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |