Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 01:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 uchycení hydrokorektoru na Favu 
Autor Zpráva

Příspěvek uchycení hydrokorektoru na Favu
Zdravím mám takový problém měnil jsem na svém favu celý pravý světlomet a když jsem tam dával nový a chtěl zacvaknout na své místo hydrokorektor (doufám, že to píšu správně) tak jsem zjistil, že tam nedrží. On totiž má na sobě dle shlédnutí druhého takový zobáček či jak to nazvat aby to v tom světlometu zapadlo a drželo po otočení no a tenhle zobáček asi už bůhví kdy upadl, ulomil, urval se (sám) prostě tam není na starém světlometu to asi drželo že už to bylo jaksi vyběhané a nebyl tam takový tlak světla ale ted v novém je to problém nemá někdo zkušenost a dobrou radu jak to co nejlíp nějak zflikovat? Celý systém měnit nechci protože ač jsou ty hydra původní pořád fungují to mi už nikdy žádné jiné nebudou tak dlouho běhat a navíc je to děsná makačka takže bych to rád jen nějak uchytil aby to drželo. Napadlo mě vykašlat se na to, jenže když jsem jel po tmě tak ten světlomet svítí bez toho hydra o dost níž než levý a nejde to už štelováním posunout výš. Pomůžete někdo nemá někdo zkušenost s takovým problémem?

29.12.08, 20:07
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: uchycení hydrokorektoru na Favu
tá hydraulika je do svetla nasadená a zatočená, tá západka to iba istí aby sa to nepotočilo nazad, väčšinou to nieje ani potreba nakoľko tá hadička to drží dostatočne aby sa to nepotočilo a vyskočilo von...

30.12.08, 09:03

Příspěvek 
zaprve ta vyměna hydrokorektoru zas tak strašná není, já to měl za 30 min a to sem to dělal poprve, a jak je o přispěvek výš, i ta samotna hadice do dokáže udržet.....stačí ji dobře nasměrovat a někde uchytit aby byla trochu napružená a když to otočíš tak to bude držet samo....

30.12.08, 09:58
Mistr mechanik

Příspěvek 
já to vysvětlit moc neumím ale když to chytneš za tu hadičku tak ve směru nahoru pootočíš a je venku a ty zobáčky jsou snad tři tak všechny naráz neupadnou :shock:

jestli nejsi moc zručný tak vem hadr narvi ho do té díry tím tu parabolu pozvedneš a doladíš tím štělovákem v rohu

oprava jak neoprava ale i tak to jde :D miloš

1.1.09, 21:33

Příspěvek 
v poho už jsem na to přišel kde byl problém v původním světle v té dírce kam se má střit ten hydroštel nebyla žádná podložka kdežto v novém je jakási gumička sice je to hezké že to něco asi utěsní a líp to bude držet jenže jsem to nevěděl a nešlo mi to tam ale stačilo trochu víc zatlačit a je to světlomet hned svítí najednou až moc vysoko :lol:

2.1.09, 01:03
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]