Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18.6.26, 23:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Felicia - nestartuje, nesviti, stěrače nejdou 
Autor Zpráva

Příspěvek Felicia - nestartuje, nesviti, stěrače nejdou
Vezmu to postupně:
1. nešlo startování- po otočení klíčku se normálně rozvítily kontrolky, ale nereagoval startér, zkusil jsem novou baterku, nový startér, novou spínací skřínku(tu elektrickou část), nepomohlo nic, startoval jsem metodou roztlačení, to potom lehce naskočilo.Druhá metoda startování, propojil jsem + baterky přímo se startérem, tam kde je ten slabý žlutý drát ze spínací skřínky a nastartuje to, ale přitom jsem zkusil a naměřil na tom žlutém drátě, že při startování také davá 12 V?Tak to je první problém, přoč to nestartuje?
2. po několika dnech ježdění s tímhle startováním mi přestaly svitit tlumené i dálkové světla, svítí jenom levé obrysové světlo a přestaly jít stěrače- zkontroloval jsem žárovky i pojistky, všechno v pořádku, tak co s tím může být?

Forum jsem prohledal, ale žádné řešení z podobných problémů mi nepomohlo, tak prosím poraďte.

Děkuji

14.4.09, 13:13
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Zdá se, že jsou to všechno vodiče, procházející levou (ve směru jízdy) průchodkou do motorového prostoru, asi bych se na ten svazek zaměřil, ať v prostoru pod palubkou nebo přímo v motorovém prostoru.

14.4.09, 13:25
Profil ICQ

Příspěvek 
ten problem se startovanim bych tipnul na určo na kabel.....fotřik to tak taky měl ve fačku, stači si najit ktery vodič dava ten signal starteru a najit kde ej přerušený, tam asi najdeš i dalši vypsane zavady, pokud nenajdeš přerušení tak minimalně u toho startovani pomuže novy kabel od spinačky k starteru

edit: Trochu ot ale jeslti je to felda mam na prodej kompletní přední el svazek :lol:

14.4.09, 14:39

Příspěvek Re: Felicia - nestartuje, nesviti, stěrače nejdou
Honzalbc píše:
Vezmu to postupně:
1. nešlo startování- po otočení klíčku se normálně rozvítily kontrolky, ale nereagoval startér, zkusil jsem novou baterku, nový startér, novou spínací skřínku(tu elektrickou část), nepomohlo nic, startoval jsem metodou roztlačení, to potom lehce naskočilo.Druhá metoda startování, propojil jsem + baterky přímo se startérem, tam kde je ten slabý žlutý drát ze spínací skřínky a nastartuje to, ale přitom jsem zkusil a naměřil na tom žlutém drátě, že při startování také davá 12 V?Tak to je první problém, přoč to nestartuje?
2. po několika dnech ježdění s tímhle startováním mi přestaly svitit tlumené i dálkové světla, svítí jenom levé obrysové světlo a přestaly jít stěrače- zkontroloval jsem žárovky i pojistky, všechno v pořádku, tak co s tím může být?

Forum jsem prohledal, ale žádné řešení z podobných problémů mi nepomohlo, tak prosím poraďte.

Děkuji

Podívej se na svorkovnice na pojistkovém panelu jestli náhodou nejsou nějak povyjeté.

16.4.09, 05:58

Příspěvek 
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=13571
Tu najdes vysvetlenie tych 12V na zltom kabliku, a mozno aj trocha viac... :wink:
Tak si skontroluj ukostrenie motora a RJ... napriklad.

16.4.09, 06:58

Příspěvek 
Nejdříve bych zkontroloval pořádně kostru ke světlům a ukostření motoru. Taky kostru baterie. pokud nepomůže, tak jak bylo napsáno, změřit na spínčce kde je proud při otočení klíčku na startování. Může být jen špatný konektor, nebo špatně nasunutý. Pokud ani to nepomůže, tak natáhnout nový od spínačky ke startéru. Cena pár kaček a jedna možnost zrušena.

16.4.09, 11:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]