|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
divný parkovačky-FELDA->dálkový
| Autor |
Zpráva |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 divný parkovačky-FELDA->dálkový
proč mi jedna přední parkovačka vůbec nesvítí a druhá bliká jako stroboskop?..nic sem neměřil, neměl sem čas, všim sem si toho, když sem odjížděl před chvilkou od mladý a v týhle zimě a v noci se mi v tom hrabat nechce...měl sem tam "ledky" tak sem to vyházel, aby případně benga nevypiskovali, ale docela mě to sere  ..je to divný  neví někdo?!
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
Naposledy upravil Ondras83 dne 12.7.09, 16:16, celkově upraveno 2
|
| 31.5.09, 00:28 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
 Re: divný parkovačky-FELDA
Ondras83 píše: proč mi jedna přední parkovačka vůbec nesvítí a druhá bliká jako stroboskop?..nic sem neměřil, neměl sem čas, všim sem si toho, když sem odjížděl před chvilkou od mladý a v týhle zimě a v noci se mi v tom hrabat nechce...měl sem tam "ledky" tak sem to vyházel, aby případně benga nevypiskovali, ale docela mě to sere  ..je to divný  neví někdo?!
pokud ti to blikalo pri LED diodach tak jedna je spalena a druha blika protoze bude za chvilku v "prdeli" blika protoze je spatna
|
| 31.5.09, 00:38 |
|
 |
|
Ondras83
|
 Re: divný parkovačky-FELDA
21lucas píše: Ondras83 píše: proč mi jedna přední parkovačka vůbec nesvítí a druhá bliká jako stroboskop?..nic sem neměřil, neměl sem čas, všim sem si toho, když sem odjížděl před chvilkou od mladý a v týhle zimě a v noci se mi v tom hrabat nechce...měl sem tam "ledky" tak sem to vyházel, aby případně benga nevypiskovali, ale docela mě to sere  ..je to divný  neví někdo?! pokud ti to blikalo pri LED diodach tak jedna je spalena a druha blika protoze bude za chvilku v "prdeli" blika protoze je spatna
fajn...zejtra tam frknu žárovky a uvidíme...dík za postřeh 
|
| 31.5.09, 00:50 |
|
 |
|
varok
|
Pokud to bliká s LED diodami, tak ta co nesvítí asi už odešla a ta co bliká za chvíli odejde taky. pokud to dělají žárovky, tak je špatná kostra, nebo patice žárovky. LED tam máš origo z obhcodu, nebo dělané? Jestli samo domo, tak zvětši odpor.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 31.5.09, 11:35 |
|
 |
|
Ondras83
|
varok píše: Pokud to bliká s LED diodami, tak ta co nesvítí asi už odešla a ta co bliká za chvíli odejde taky. pokud to dělají žárovky, tak je špatná kostra, nebo patice žárovky. LED tam máš origo z obhcodu, nebo dělané? Jestli samo domo, tak zvětši odpor.
koupený v krámě...nechtělo se mi s tim srát 
|
| 31.5.09, 11:57 |
|
 |
|
Ondras83
|
opraveno-žárovky svítěj normálně, díky za rady...víťo, můžeš to smazat 
|
| 31.5.09, 12:12 |
|
 |
|
Ondras83
|
nechci zakládat nový téma kvůli 3 odpovědím...kluci, včera sem tak jel v noci a napadlo mě co takhle dát místo mlhovek dálkový?...ve feldě bych nepřidával nový světla, prostě bych jen místo hranatejch mlhovek dal hranatý dálky...pak sem jel dál a po hrbolatý cestě by to místo do dálky svítilo asi do země...co si myslíte?..nebudou moc nízko? 
|
| 12.7.09, 16:17 |
|
 |
|
venda
|
Budou. Přídavný dálky by neměly být níž, než tlumený.
|
| 12.7.09, 21:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |