| Autor |
Zpráva |
|
Igor Farkas
|
 toto presne chcem!
aloha..nevies nahodou,kde by sa dali zohnat tieto gunsch svetla a ten predny spoiler z tej cabrio rapidy??? velmi mi pomozes,ak mi das tip
|
| 24.6.09, 22:20 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
 Re: toto presne chcem!
Igor Farkas píše: aloha..nevies nahodou,kde by sa dali zohnat tieto gunsch svetla a ten predny spoiler z tej cabrio rapidy??? velmi mi pomozes,ak mi das tip
Uz jsem to tu psal hned ze zacatku. Ale jeste jednou specialne pro tebe  To je Audi 200 5T a svetla jsem sehnal dohromady za 4000Kc na Audi foru... Naraznik nevim z ceho je ale dost mi to pripomina nejakej starsi golf nebo renault...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
| 25.6.09, 00:02 |
|
 |
|
Igor Farkas
|
Majlanky píše: Igor Farkas píše: aloha..nevies nahodou,kde by sa dali zohnat tieto gunsch svetla a ten predny spoiler z tej cabrio rapidy??? velmi mi pomozes,ak mi das tip Uz jsem to tu psal hned ze zacatku. Ale jeste jednou specialne pro tebe  To je Audi 200 5T a svetla jsem sehnal dohromady za 4000Kc na Audi foru... Naraznik nevim z ceho je ale dost mi to pripomina nejakej starsi golf nebo renault...
toto je seriovy model vyvazany do anglicka,vsetko komplet svetla aj ten spoiler..v anglicku som sa zhanal po tychto kusoch,ale mumaci anglicky,ani jeden to nechcel pustit z garaze :]
|
| 25.6.09, 00:06 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
Igor Farkas píše: toto je seriovy model vyvazany do anglicka,vsetko komplet svetla aj ten spoiler..v anglicku som sa zhanal po tychto kusoch,ale mumaci anglicky,ani jeden to nechcel pustit z garaze :]
Hele nauc se vyjadrit, co chces rict. Ten tvuj posledni prismevek jsem nejak nepobral. Co je seriovy model?
|
| 25.6.09, 11:46 |
|
 |
|
MATTESS
|
Majlanky píše: Naraznik nevim z ceho je ale dost mi to pripomina nejakej starsi golf nebo renault...
ten nárazník není z jiného vozu, ten (a ostatní části karoserie) dělal Gunsch
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 25.6.09, 11:54 |
|
 |
|
Majlanky
Junior TW team
|
MATTESS píše: ten nárazník není z jiného vozu, ten (a ostatní části karoserie) dělal Gunsch
Aha, ale ten naraznik mi pripomina naraznik nektereho z vyse uvedenych aut... Kazdopadne o tom vim pekny kulovy  , jenom se mi podarilo dohledat ty svetla a dal jsem se moc nezajimal...
|
| 25.6.09, 15:29 |
|
 |
|
Igor Farkas
|
MATTESS píše: Majlanky píše: Naraznik nevim z ceho je ale dost mi to pripomina nejakej starsi golf nebo renault... ten nárazník není z jiného vozu, ten (a ostatní části karoserie) dělal Gunsch
to uz sa asi teraz neda zohnat vsak?mattes ty mas v rapide 1.4 16v fabia?zmestil sa dozadu motor bez toho,aby si musel zrusit zadne sedacky?a nevies nahodou,kde by sa dalo zohnat 4ocko,ktore sa montovalo na uzovky?mam na mysli nove svetlomety..vdaka
|
| 25.6.09, 18:15 |
|
 |
|
varok
|
Myslím, že hranaté čtyřoka má i jeden z renaultů, ne? Je to nejaký starý model, tak začátek 90. let. Vzdáleně je podobný na renault 19, le nevím označení. Renault 25  Fakt nevím. Ale jednu dobu ho měli rodiče od kamaráda ze základky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 28.6.09, 12:50 |
|
 |
|
venda
|
Fiat 125, originál ital.
|
| 28.6.09, 13:28 |
|
 |