| Autor |
Zpráva |
|
majak
|
 Starline
Brzdove kotouce a brzdove desky na predni kola Felicie znacky Starline.. levne..je to chybny krok nebo tim clovek chybu neudela.. prece jen to je uz starsi auto a nema cenu kupovat nejake zvlast drahe. Dik
|
| 28.6.09, 09:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
starline je obchodní značka autokelly (koupí levný čínský díly přebalí a nová značka je na světě ) každopádně na brzdách bych nešetřil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.6.09, 09:34 |
|
 |
|
majak
|
Ferodo? Pilenga? Dalsi eventuelni znacky co prichazeji v uvahu...????????
|
| 28.6.09, 09:45 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
jestli nejseš závodník, tak starline sme už dávali a moc problém s tim nebyl, ale většinou s tim jezděj ženský, takže těm je tak nějak jedno, jesi to klepe nebo ne....
my sme měli starline na oktávce 1,9TDI no a po 15 tis zkroucený jak prase, reklamaci neuznali, takže jestli jezdíš hodně, nebo kopce, určitě nešetřit...
a ještě někdo řekne, že na feldu nemá cenu dávat drahý věci, tak ať de doprdele 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 28.6.09, 09:47 |
|
 |
|
sharpers
|
je blbost že se někam nemaj dávat drahý díly. vždy zaleži na člověku a co od auta čeka...ja mam malo peněz a chcu aby jezdilo tak při vyměně např čepů radši koupím ty kvalitní, ne jak můj fotřík který koupil čísnké a byly mrtvé za 3 týdny. A rozhodně bych nekupoval nejlepvější díly zrovna na brzdy. i když nemám peníze tak radši koupím dražší a vím že je to bezpečné a vydrží dýl. A nevím co furt melete že felda je stare auto a nevyplati se to...je hezčí než většina nových aut, interier v sve krase ještě překonán nebyl ...a rozhodně je blbost šetřit na brzdách....ty tam dáš nejlevnější díly bo je sto stare auto, pak to prodáš a další se v tom zabije...
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 28.6.09, 10:28 |
|
 |
|
Petr105
Registrován: 26.3.08, 11:26 Příspěvky: 5224 Bydliště: Veselí nad Lužnicí
|
sharpers píše: A nevím co furt melete že felda je stare auto a nevyplati se to...je hezčí než většina nových aut, interier v sve krase ještě překonán nebyl...
Také nemám rád, když někdo odsuzuje starší auto a ještě k tomu moje, ale ruku na srdce, není to trochu subjektivně zabarvené tvrzení?  Já třeba svojí škodovku mám moc rád, ale i přesto uznávám, že je to nebezpečné a v mnoha ohledech zastaralé auto
Ohledně těch dílů ale souhlasím, je jedno jak máš staré auto, ale co od něj chceš. Při nákupu konkrétně brzd nejde o to, na jaké auto, ale jak chceš, aby brzdilo...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
| 28.6.09, 10:38 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: my sme měli starline na oktávce 1,9TDI no a po 15 tis zkroucený jak prase
to máme ted na fábce 1.9TDI taky s tim rozdílem že je to komplet od feroda 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.6.09, 11:16 |
|
 |
|
sharpers
|
Petr105 píše: sharpers píše: A nevím co furt melete že felda je stare auto a nevyplati se to...je hezčí než většina nových aut, interier v sve krase ještě překonán nebyl... Také nemám rád, když někdo odsuzuje starší auto a ještě k tomu moje, ale ruku na srdce, není to trochu subjektivně zabarvené tvrzení?  Já třeba svojí škodovku mám moc rád, ale i přesto uznávám, že je to nebezpečné a v mnoha ohledech zastaralé auto Ohledně těch dílů ale souhlasím, je jedno jak máš staré auto, ale co od něj chceš. Při nákupu konkrétně brzd nejde o to, na jaké auto, ale jak chceš, aby brzdilo...
moc subjektivně zabarvene to není, neříkám že je to nejlepší auto a neuznávám jiné, naopak stále uvažuju o koupi jineho kvuli tomu že ma felina chabou bezpečnoust atd. jen řikam že ma nejhezčí interier...minimalně v těch autech nižší střední třídy....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 28.6.09, 11:23 |
|
 |
|
Ondras83
|
to mě tak ani nesere, že je v některejch ohledech zastaralý, ale znám pár názorů:" ty vole, dyk to je felicie, tam stačí to levnější" za tejden se ozve, že to klepe, co se to tam dalo za čepy...nebo taky znám názor, že si to felicie nezaslouží, že už to není auto.....
není to třeba auto pro něj, ale kdyby ho měl vyřadit a to co s tim odjezdí jezdit třeba na kole, busem, vlakem nebo pěšky, určitě by se ten "kkt" do feldy těšil....a tyhle ty nový Kii, Daewoo, Oply, Fordy a všechy šity, co se sem dovážej najezděj tolik, jako tyhle auta a budou v takovym stavu, že se vyměněj lemy, čepy, olej, svíčky a jezdí to dál dalších X tisíc km, tak to bude paráda, ale zatim to tak nevypadá...
naše fáčko občas využíváme jako "náhradní vozidlo" no a už sme taky vyslechli názor, že ty vole fáčko jo?...to si radši pučim od táty pežota...
osobně taky používám nějaký díly Starline, ale rozhodně nehrotim stokorunovej rozdíl v dílu, když třeba vstřik na MPIčko stojí jeden necelý 3 tisíce, tak radši dám čínský i do svýho auta, ale tam to je rozdíl tisíců....
edit: nejmenovanej "kkt" nedávno feldu rozmlátil a protože to bylo služební auto, to bylo hned keců, jak to potřebuje rychle, že s tim potřebuje jezdit, že se bez toho auta nehne a tak....ale 2 měsíce zpátky se dávali klouby na poloosy a to zase nebylo auto, takže to potřebuje maximálně ty čínský a už to je drahý....  tlemil sem se 
|
| 28.6.09, 12:22 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
STARLINE nebrat,to raději PILENGA nebo TRW..Na audině mám kotouče A.B.S a taky jsou v pohodě,prodávaj je na www.autoprima.cz
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 28.6.09, 18:37 |
|
 |
|
Ondras83
|
NOVON píše: STARLINE nebrat,to raději PILENGA nebo TRW..Na audině mám kotouče A.B.S a taky jsou v pohodě,prodávaj je na www.autoprima.cz
pilenga a trw je značkový zboží, to bych se starline nesrovnával....na brzdy bych starline nedával, ale třeba do ostřikovačů používám starline pořád
některý věci maj dobrý za nejlepší peníze, jiný sou horší za nejlepší peníze, ale pak musíš stejně koupit kvalitu
|
| 28.6.09, 23:05 |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
Ondras83 píše: NOVON píše: STARLINE nebrat,to raději PILENGA nebo TRW..Na audině mám kotouče A.B.S a taky jsou v pohodě,prodávaj je na www.autoprima.czpilenga a trw je značkový zboží, to bych se starline nesrovnával....na brzdy bych starline nedával, ale třeba do ostřikovačů používám starline pořád některý věci maj dobrý za nejlepší peníze, jiný sou horší za nejlepší peníze, ale pak musíš stejně koupit kvalitu
Ondro jasně,že musíš vědět co vzít Starline a co ne..Já teda max kapalinu do ostřiku a olej,ale ten zase jak do čeho..a co ten dotyčný chce a kolik má peněz.. 
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 29.6.09, 14:07 |
|
 |
|
Ondras83
|
NOVON píše: Ondro jasně,že musíš vědět co vzít Starline a co ne..Já teda max kapalinu do ostřiku a olej,ale ten zase jak do čeho..a co ten dotyčný chce a kolik má peněz..;-)
no tak kvůli tomuhle berem i brzdy starline, olej starline, filtry starline, čepy starline, ložiska starline
samozřejmě na přání, jinak se držíme značkovejch, ověřenejch nebo originálních dílů....vono taky dávat manžetu starline na oktávácký řízení je k.u.r.v.a. velkej porod  ...
|
| 29.6.09, 16:21 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nevím kdo vám poskytne 36 měsíců záruku snad jen starline, já ty díly s touto zárukou dávám a fachčí zatím nemám velké zkušenosti na rozdávání rozumů ale origo cz čep s manžetou trv se ti rosype přes zimu  miloš
|
| 30.6.09, 17:54 |
|
 |
|
blbecek69
Registrován: 9.1.09, 21:22 Příspěvky: 260 Bydliště: Valašske Klobouky
|
no ja som kupoval kotuce aj platnicky od feroda za 1200kč
co sa tyka starlinu nukali mi ich na audi ale ked som sa pytal na audifore tak ze prej kvalita nic moc mozno tak pre sviatocneho sofera ze sa zacnu po chvili mrvit ale neviem ja to ma len podla toho fora vlastne skusenosti nemam ale aj tak by som siel radsej do toho feroda,trw a podobne radsej si priplatit bo na niektorich veciach sa neoplati setrit
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
| 1.7.09, 23:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |