Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.5.26, 00:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Xenony = výjeb na STK a policii 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Adam407 píše:
Dawid130 píše:
Samozřejmě na úpravach které mají za následek to, že auto se chová na silnici stabilněji bezpečněji a celkově jsou tyto úpravy ku prospěchu talk v tom nevidím problém.

Tady byla ale řeč o světlech a to mám stejný názor jako většina, na co tam cpát něco co tam nepatří. A mít s tím problémy.

Celkem krávovina, ne? Nevidíš zde problém v úpravě podvozku brzd, motoru, vše jsou to úpravy nedovolené, nabízené komponenty obvykle nejsou originální a o homologaci pomlčím. Vadí ti zde světla a nevadí ti týpek závodník jedoucí na dokonale rozladěném podvozku, který ladil sám, kde mu napovídala "pouze" jeho roční zkušennost? Nezlob se na mě, ale to je úplně to stejné, ne? Jak posoudíš ty jako laik, že úpravy jsou ku prospěchu či ne? Podotýkám že laikové jsou i ti, co opravují auta, třeba léta. Za tímto si stojím, nýbrž vůz nenavrhovali, netestovali. Pánové nezlobte se, ale tato konverzace je celkem zbytečná.

Hmm... Co třeba martin007 (promiň ale lepší příklad mě nanapad) nejdříve si to zkoukni a pak mluv.
Ale myslím si že máš asi hodně zcestnou tuzerskou představu o úpravě podvozku.
Velmi oslňující auto se světly co tam nemají co dělat je 100x horší než týpek co má místo výfuku trubku

14.10.09, 17:23
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
venda píše:
Dovol, abych tě nazval dámským přirozením.
Předpisy v oblasti techniky motorových vozidel, žádné hovadiny nejsou. A blbec je ten, kdo je za hovadiny považuje. Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda. A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam....
A znovu říkám, pokud by STK a policie pracovaly tak jak mají, na silnicích by ubylo moře moc problémů.

Mno, k té první větě.. Dovoluje se. Mě dokáže urazit pouze člověk inteligentní a na úrovni, takže tohle šlo mimo.
Pitvat všechny předpisy by bylo hodně na dlouho, protože jek už jsem psal, rozhodně neobsahují pouze důležité věci pro bezpečný provoz motorového vozidla.
K těm světlům: co přesně v mém příspěvku se netýká (nebo chybí) v "Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda" a "A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam...." ?
K té poslední větě se raději nebudu ani vyjadřovat..

Note: pro upřesnění mně osobně by ani nenapadlo si dávat na auto SPDS nebo xenony. Jednak se budu snažit o originální vzhled a druhak v tom nevidím smysl

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

14.10.09, 18:01
Mistr mechanik

Příspěvek 
výjeb na STk pochází jen z mladosti a neznalosti :D miloš

14.10.09, 19:14

Příspěvek 
IceBear píše:
venda píše:
Dovol, abych tě nazval dámským přirozením.
Předpisy v oblasti techniky motorových vozidel, žádné hovadiny nejsou. A blbec je ten, kdo je za hovadiny považuje. Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda. A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam....
A znovu říkám, pokud by STK a policie pracovaly tak jak mají, na silnicích by ubylo moře moc problémů.

Mno, k té první větě.. Dovoluje se. Mě dokáže urazit pouze člověk inteligentní a na úrovni, takže tohle šlo mimo.
Pitvat všechny předpisy by bylo hodně na dlouho, protože jek už jsem psal, rozhodně neobsahují pouze důležité věci pro bezpečný provoz motorového vozidla.
K těm světlům: co přesně v mém příspěvku se netýká (nebo chybí) v "Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda" a "A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam...." ?
K té poslední větě se raději nebudu ani vyjadřovat..

Note: pro upřesnění mně osobně by ani nenapadlo si dávat na auto SPDS nebo xenony. Jednak se budu snažit o originální vzhled a druhak v tom nevidím smysl

Radši bez komentáře. Tuzingu zdar.

14.10.09, 19:58
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3