venda píše:
Dovol, abych tě nazval dámským přirozením.
Předpisy v oblasti techniky motorových vozidel, žádné hovadiny nejsou. A blbec je ten, kdo je za hovadiny považuje. Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda. A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam....
A znovu říkám, pokud by STK a policie pracovaly tak jak mají, na silnicích by ubylo moře moc problémů.
Mno, k té první větě.. Dovoluje se. Mě dokáže urazit pouze člověk inteligentní a na úrovni, takže tohle šlo mimo.
Pitvat všechny předpisy by bylo hodně na dlouho, protože jek už jsem psal, rozhodně neobsahují pouze důležité věci pro bezpečný provoz motorového vozidla.
K těm světlům: co přesně v mém příspěvku se netýká (nebo chybí) v "Ono správné osvětlení vozidla není žádná sranda" a "A tomu kdo se snaží změnit a ojebat to co vymysleli konstruktéři patří přinejmenším nakopat někam...." ?
K té poslední větě se raději nebudu ani vyjadřovat..
Note: pro upřesnění mně osobně by ani nenapadlo si dávat na auto SPDS nebo xenony. Jednak se budu snažit o originální vzhled a druhak v tom nevidím smysl