|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Automat na svetla + striedanie aut = pokuta :)
Automat na svetla + striedanie aut = pokuta :)
| Autor |
Zpráva |
|
venda
|
Šemik píše: Kdyby tak byla ontrolka potkávaček, ale v eMkové verzi, ne jen v užovkové..  Taky bych ocenil
U všech stodvacítek kontrolka je. Jen do ní stačí doplnit žárovku, na kterou ve výrobě jaksi zapomněli.
|
| 12.11.09, 23:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11969 Bydliště: Český Těšín
|
Pokud jsou u dotyčného auta na přístrojovce kontrolky potkávacích světel, tak mi to problém nedělá. Pokud ne, tak se občas stane, že zapomenu...ale během pár kilometrů mi to nějak samo dojde.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 12.11.09, 23:47 |
|
 |
|
Šemik
|
venda píše: Šemik píše: Kdyby tak byla ontrolka potkávaček, ale v eMkové verzi, ne jen v užovkové..  Taky bych ocenil U všech stodvacítek kontrolka je. Jen do ní stačí doplnit žárovku, na kterou ve výrobě jaksi zapomněli.
To si nerozumíme, kontrolka vnějšího osvětlení (parkovaček) u Emka je, samozřejmě jí mám, ale kontrolka se symbolem potkávaček neexistuje v M verzi, jen v užovkové, tedy s větším symbolem a jiným druhem základního plastu tělesa kontrolka, což dát k M kontrolkám je enormní hnus.. a přestavět celý štít na užovkové kontrolky se mi taky nelíbí, k barevně nevyplněným znakům neladí plně barevná kontrolka paliva.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 13.11.09, 00:28 |
|
 |
|
Pech.
|
já jsem dal kontrolku na neobsazené místo na přístrojovce (užu 78, vpravo dole) a přehodil jsem si barvu z červené na zelenou...
na fáčku - 93 - jsou kontrolky standartně jak pro parkovačky, tak pro potkávací
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 13.11.09, 12:59 |
|
 |
|