| Autor |
Zpráva |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
Protože je to totéž a je to minimálně o polovinu levnější, navíc si tam dám odpor který tam patří, s proudem takovým, aby to vydrželo...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 5.3.07, 00:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
 Re: LED hlasování??
CROWACK píše: No ta třetí možnost...bílá je prostě bílá...podle mě je to dobrý, ale myslet si, že to nikdo nepozná je blbost...byl bych ochoten si tuhle prasečinku dát na auto za předpokladu, že by se ještě pořešil vyzařovací úhel LED (aby to nebyla oslňující bodovka jako na foto) a že bílá bude opravdu bílá, jako v reklamě na prací prášek  . Pak i chlupatý se dají ukecat když vidí, že člověk má rozum a nechce nikoho na silnici oslňovat. Výhody jsou jasný - nežere tolik elektriky a nikdy se nespálí (téměř). Anketa mi přijde spíše napsaná z chvilkového impulzu...ani s jednou možností bych se neztotožnil.
No, nevím, kterou fotku myslíš a nevím, co tam má kachnis, ale já koupil LEDky s největším ůhlem rozptylu, co měli. Zkoušel jsem s tím trochu laborovat, zkoušel jsem i víc 3mm diod, ale s tímhle se mi podařilo dosáhnout zatím nejuspokojivějších výsledků, práve co se toho úhlu (a tímpádem prosvětlení celého reflektoru) týče. Jestli ti to připadá jako bodovka, porovnej to se žárovkou vpravo, ta fotka je trochu přepálená, takže se může zdát, že to oslňuje. A že to neni bílá ale mírně namodralá (v porovnání se žlutou žárovkou), s tím nic neudělám, leda žlutý LED  .
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 5.3.07, 00:13 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10608 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
 Re: LED hlasování??
ja tam mam LEDky 4500mcd/20° , k nim sem dal odpor,ani nevim jakej,ale kontroval sem to ampermetrem.. no a mam je vytoceny jako vic nahoru nez by mely byt..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 5.3.07, 00:36 |
|
 |
|
septim
Registrován: 4.5.06, 12:14 Příspěvky: 397 Bydliště: Slovensko, BA - okolie - Lučenec
|
Dnes som skusal vyrobit si z parkovaciek "denne" svetla z 21W ziarovkami, ale je vidiet rozdiel, tak to neriskujem zbytocna namaha. Radsej som si spravil vypinanie podsviet palubovky a vypinacov a usetrim 40W - mam tam silnejsie ziarovky. Led je vidno, su pekne ale neviem co zeleny na to...
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
| 7.3.07, 21:03 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
taky dobře vypadá když se ta žárovka na parkovačku nestrčí dovnitř do zrcadla ale zasune se mezi parabolu a ten plast, pak to svítí kolem paraboly
|
| 8.3.07, 08:04 |
|
 |
|
fert.j
|
je to hezky ale co tomu reknou na technicky?
|
| 8.3.07, 08:58 |
|
 |
|
Martin91
Registrován: 18.1.07, 15:16 Příspěvky: 4588 Bydliště: Citov Ol.Kraj
|
 ....
ja tam mam modry ledky jedna me stalo 30,- a vypada to slusne
|
| 8.3.07, 15:53 |
|
 |
|
kofi
Registrován: 9.6.06, 13:39 Příspěvky: 86 Bydliště: okr. Michalovce
|
Ja to mam uz asi rok a nebol ziadny problem doteraz, ani s policajtmi ani na STK. Na STK skor kontroluju sklon a zdvih stretavacich svetiel.
|
| 8.3.07, 20:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |