|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Denní svícení - homologace
| Autor |
Zpráva |
|
Stinovlas
|
 Re: Denní svícení - homologace
svetla pro denni sviceni jsou hovadina... kdyz jedu nebo i jdu pres silnici a cumim po autech jestli svitej (tedy jestli jedou), tak cumim na hlavni svetla, nikdy me nenapadne ze pod obrovskejma sklenenejma kravama budou mit 5 malinkatejch LEDek diky kterejm maj bejt videt. rozsviceny mlhovky mi nevadej a docela se mi to libi. nevim proc se tim nesmi svitit misto denniho sviceni, zrovna facku imho mlhovky bez mrizky slusej + pridavny dalky do masky  asi jsem se zamiloval
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
| 26.1.11, 14:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
MATTESS
|
 Re:
Stinovlas píše: rozsviceny mlhovky mi nevadej a docela se mi to libi. nevim proc se tim nesmi svitit misto denniho sviceni Pokud to nevíš, je na čase si zopakovat vyhlášku
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 26.1.11, 14:22 |
|
 |
|
Sotek
|
 Re:
21lucas píše: Ondras83 píše: já bych nejradši zapnul vepředu obrys a dole mlhovky, protože se neci zbavit osramek  ve dne to stejně neoslňuje  ....daj se spds zadělat i do světel, aby to nějak vypadalo?...nechci tam další lampičky  potkat te nekdy na silnici tak ti ty mlhovky osobne narvu do prdele, mlhovky jsou na to aby se pouzily pri snizene viditelnosti kdyby si jezdil takhle po slovensku tak to mas JENOM 100€ za zapnute mlhovky NESNASIM LIDI CO SI MYSLI ZE ZAPNUTE MLHOVKY ZA SLUNECNEHO POCASI JE COOLvíš co, zas takový rozdíl to není oproti svícení mlhovkama a např. Fabii II po faceliftu co má již světla na denní svícení vedle mlhovek. Co se týče svícení s led diodama, tak koluje jeden vtip. Novináři se ptali kdysi ing. z Volva, kolik svícení led diodama ušetří benzinu. Odpověd byla: tolik, že se to nedá přesně spočítat. Němci si dali za cíl tuto hodnotu snížit o 50%  Jen tak se zeptám, nemá někdo odkaz na Fabii I s led na denní svícení kde to vypadá k světu ? jenom pro inspiraci...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
| 28.1.11, 17:18 |
|
 |
|
novomi
Registrován: 29.11.07, 18:11 Příspěvky: 4270 Bydliště: kousek od Tábora
|
Fabia I, za mě: Místo kulatých mlhovek: http://customtuning.cz/?denni-sviceni-fabia,26Na starší masku se nehodí nic  .
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
| 28.1.11, 19:33 |
|
 |
|
Sotek
|
co používá místo mlhovek ? tyto led světla nebo je používá pouze na denní svícení. Auto bez předních mlhovek bych asi nechtěl... jsem tak nějak čekal že na první Fabii nic kloudnýho neni... 
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
| 28.1.11, 20:06 |
|
 |
|