|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
krf
|
 kabely VN favorit
zdarec... musí mít favorit jiný kabely než škodovky a starší? Měl jsem kabely ze 105 nový a po cca 2000km začal cukat. Dal jsem měděný kabely s koncovkama a začal taky cukat. Je to normalni? mají favokabely nejakej spešl system? dik
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 2.5.07, 21:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: kabely VN favorit
krf píše: zdarec... musí mít favorit jiný kabely než škodovky a starší? Měl jsem kabely ze 105 nový a po cca 2000km začal cukat. Dal jsem měděný kabely s koncovkama a začal taky cukat. Je to normalni? mají favokabely nejakej spešl system? dik
favo má odporové indukčné káble, je to R-C člen preto ani indučky nie sú zámenné....

_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 2.5.07, 21:40 |
|
 |
|
krf
|
michalkatka píše: krf píše: zdarec... musí mít favorit jiný kabely než škodovky a starší? Měl jsem kabely ze 105 nový a po cca 2000km začal cukat. Dal jsem měděný kabely s koncovkama a začal taky cukat. Je to normalni? mají favokabely nejakej spešl system? dik favo má odporové indukčné káble, je to R-C člen preto ani indučky nie sú zámenné.... 
dik
|
| 3.5.07, 16:27 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
krf píše: zdarec... musí mít favorit jiný kabely než škodovky a starší? Měl jsem kabely ze 105 nový a po cca 2000km začal cukat. Dal jsem měděný kabely s koncovkama a začal taky cukat. Je to normalni? mají favokabely nejakej spešl system? dik
a není to taky ve svíčkách, kabrl pokud je průchozí, tak cuká že háže bokem jiskru, ale pokud je dobrá izolace tak cukají svíčky a odpor v palci miloš
|
| 3.5.07, 16:57 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
podľa tej príručky staršie fava mali káble s odporovými koncovkami a novšie majú odporové káble s bezodporovými koncovkami ( tak som to pochopil ). keď ich kontroluem meriam odpor od koncovky po koncovku takže to vyjde za jedno...
|
| 3.5.07, 20:00 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: podľa tej príručky staršie fava mali káble s odporovými koncovkami a novšie majú odporové káble s bezodporovými koncovkami ( tak som to pochopil ). keď ich kontroluem meriam odpor od koncovky po koncovku takže to vyjde za jedno...
tos pochopil miško přesně, ten odpor z fajky u toho starého modelu se uměl vytavit a vyjít na světlo, ty nové už nic nemají, odpor je podlé délky kabelu miloš
|
| 3.5.07, 20:26 |
|
 |
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: tos pochopil miško přesně, ten odpor z fajky u toho starého modelu se uměl vytavit a vyjít na světlo, ty nové už nic nemají, odpor je podlé délky kabelu miloš
miloši ak ma chceš tak oslovovať, tak prosím michal, miško je oslovenie pre trocha mladších, ďakujem.
tie káble som nikdy neskúmal, ak je hodnota zlá tak ich mením všetky za nové... (tesla)
|
| 3.5.07, 20:52 |
|
 |
|
krf
|
slovacek.milos píše: krf píše: zdarec... musí mít favorit jiný kabely než škodovky a starší? Měl jsem kabely ze 105 nový a po cca 2000km začal cukat. Dal jsem měděný kabely s koncovkama a začal taky cukat. Je to normalni? mají favokabely nejakej spešl system? dik a není to taky ve svíčkách, kabrl pokud je průchozí, tak cuká že háže bokem jiskru, ale pokud je dobrá izolace tak cukají svíčky a odpor v palci miloš
svičky jsou cajk a vymena svicek by pomohla taky na nejakych xxx km palec je nový a předchozí nový taky trhal
je me divný, že na kabely starý asi 10 let to jezdí v pohodě a na kabely u kterych je nesmyslné jejich brzké odejití, to nejezdí a škube a chcípá
|
| 7.5.07, 15:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|