Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 01:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Zapojení alarmu ATHOS CA-1803BT do octavie 
Autor Zpráva

Příspěvek Zapojení alarmu ATHOS CA-1803BT do octavie
Potřeboval bych pomoci se zapojením alarmu Athos CA-1803BT do Octavie 1 r. v. 2002 mám dálkové ovládání v klíčku proto bych chtěl alarm ovládat přes tento ovladač ( RESET 2). Jedná se o zapojení na vstup dveřních spínačů a pak vstupy pro ovládání odjištění a zajištění centrálního zamykání na které dráty se mam v autě napojit? Předem děkuji za odpovědi.

11.5.07, 20:36
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Zapojení alarmu ATHOS CA-1803BT do octavie
Jarek píše:
Potřeboval bych pomoci se zapojením alarmu Athos CA-1803BT do Octavie 1 r. v. 2002 mám dálkové ovládání v klíčku proto bych chtěl alarm ovládat přes tento ovladač ( RESET 2). Jedná se o zapojení na vstup dveřních spínačů a pak vstupy pro ovládání odjištění a zajištění centrálního zamykání na které dráty se mam v autě napojit? Předem děkuji za odpovědi.

to bych konzultoval s elektrikářem ze škodovky, zda to na signál z klíčku pojede, není to jen tak, a k alarmům ti řeknu jedno, večer přijde jedna parta, alarm ti polikvideju, nad ránem druhá a auto odtáhne třeba jen o dvě ulice dál, pokud ti to bude někdo chtít ukrást musel bys tam spávat s kulometem miloš

11.5.07, 20:49

Příspěvek 
To by měl být tuším Jablotron, a veškerou dokumentaci poskytujou zdarma na http://www.jablotron.cz
V modulu by měl být čudlík označenej "learn" a musí se stisknout, zapnout zapalování a alarm by měl být v režimu učení dálkových ovladačů, pokud se ten tvůj vejde do rozsahu kmitočtů, co alarm umí, tak by si ho měl chytit.

11.5.07, 22:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Alarm
Doporucuji obratit se mailem na Jablotron. Pro nejbeznejsi vozy maji montazni manualy k dispozici a jak jsem se mel moznost presvedcit, jsou velice ochotni...

12.5.07, 18:50

Příspěvek 
Děkuji za odpovědi. Zkusim kontaktovat Jablotron.

12.5.07, 19:14
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jarek píše:
Děkuji za odpovědi. Zkusim kontaktovat Jablotron.

potom naqpiš jak jsi dopadl mě by to velmi zajímalo dík miloš

13.5.07, 21:34

Příspěvek 
Nemusíš je přímo kontaktovat, na webu jsou všechny dokumenty ke ztažení.

14.5.07, 06:33

Příspěvek 
Komfort modul pod budíkama
+12V tlustý červenobílý
-12V tlustý hnědý
dveřní spínače - athos šedý - rozděl dvěma diodama (např 1N4007) a připoj na:
dveře - hnědomodrý(výstup na lampu) - nastav jako - master set - sepnutí na kostru
kufr - hnědočerný tenký
blinkr - pro potvrzení odemk.zamk. - černobílý - nastavit jako - master set - rozepne od kostry

Centrální zamykání - bíločerný zajisti a bílomodrý odjisti s tím mám trochu problém – připojil jsem je ve dveřích řidiče na šedočerný a žlutočerný drát zapomněl jsem který na který.
Alarm se aktivuje po zamčení a deaktivuje po odemčení, ale nejde ovládání zamykání přes telefon. I když mám nastaveno ovládání telefonu povoleno i zadáno telefonní číslo přes které je možno alarm ovládat tak se auto ani neodemkne ani nezamkne jen se aktivuje nebo deaktivuje alarm. Uvítám každý nápad.

14.5.07, 19:22

Příspěvek 
http://www.jablotron.cz/docs/manualy/CA-1803BT_mhf56400.pdf

Tady je manuál, jak to podrobně nastavit, je tu popsaný vše.

14.5.07, 20:03

Příspěvek 
To jo tenhle manuál máme všichni co koupili ten alarm, ale je spíš problém na který dráty se napojit v té octavce přímo umístění těch drátu atd.

14.5.07, 20:36

Příspěvek 
Jinak DIP mám nastavený na 1111100000 a SET 2101200100 + zadaný číslo telefonu na ovládání prozvonění. Ale nejde mi prostě zamykání dveří prozvonění jako kdyby centrál nedostával od alarmu signál, že se mají dveře zamknout nebo odemknout. Proto si myslim, že jsem buď na špatných drátech centrálu (dveře řidiče šedočerný a žlutočerný drát) a nebo to mám špatně nastavený a nevím kde.

14.5.07, 20:51
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]