|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
[b]Samovolné přepínání na dálková světla - Felicie[/b]
| Autor |
Zpráva |
|
cambis
|
 [b]Samovolné přepínání na dálková světla - Felicie[/b]
Dobrý den,
měl bych dotaz a prosbu o radu. Při jízdě se zapnutými světly se mi občas stává, že mi světla samy od sebe přeskočí na dálková a nejde to vypnout. Mohu přepnout na dálkový a zpět to nejde, pořád svítí dálková. Ze začátku pomáhalo lehké poklepání páčky, ale už to bohužel nezabírá. Nevěděl by někdo příčinu, případně jak to odstranit. Předem díky za rady a náměty
|
| 5.6.07, 08:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: [b]Samovolné přepínání na dálková světla - Felicie[/b]
cambis píše: Dobrý den, měl bych dotaz a prosbu o radu. Při jízdě se zapnutými světly se mi občas stává, že mi světla samy od sebe přeskočí na dálková a nejde to vypnout. Mohu přepnout na dálkový a zpět to nejde, pořád svítí dálková. Ze začátku pomáhalo lehké poklepání páčky, ale už to bohužel nezabírá. Nevěděl by někdo příčinu, případně jak to odstranit. Předem díky za rady a náměty
najskôr chyba v páčke, únava materiálu, dá sa to aj opraviť, napružiť tie styčné pliešky, ale nový lukas zasa toľko nestojí.
mne na fave išli s druhou rýchlosťou stieračov aj ostrekovače. 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 5.6.07, 09:03 |
|
 |
|
Waclav
|
mě se zas stává, když stojím s autem na slunci a zapnu zapalování tak se mi pustí zadní stěrač. říkáš sundat a zohíbat ty plíšky? 
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
| 5.6.07, 10:08 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Waclav píše: mě se zas stává, když stojím s autem na slunci a zapnu zapalování tak se mi pustí zadní stěrač. říkáš sundat a zohíbat ty plíšky? 
jj doladiť... 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 5.6.07, 10:17 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: [b]Samovolné přepínání na dálková světla - Felicie[/b]
michalkatka píše: cambis píše: Dobrý den, měl bych dotaz a prosbu o radu. Při jízdě se zapnutými světly se mi občas stává, že mi světla samy od sebe přeskočí na dálková a nejde to vypnout. Mohu přepnout na dálkový a zpět to nejde, pořád svítí dálková. Ze začátku pomáhalo lehké poklepání páčky, ale už to bohužel nezabírá. Nevěděl by někdo příčinu, případně jak to odstranit. Předem díky za rady a náměty najskôr chyba v páčke, únava materiálu, dá sa to aj opraviť, napružiť tie styčné pliešky, ale nový lukas zasa toľko nestojí. mne na fave išli s druhou rýchlosťou stieračov aj ostrekovače. 
Jo a druhá páčka zlobí že když prdneš blinkr tak to troubí 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 6.6.07, 18:45 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |