Zdravím,mám feliciu 1.3,a pri poklese brzdovej kapalyny mi pri startovaní sviety kontrolka.Kapalynu som dolial na max a este stale pri startovaní svieti a pri naskocení motora shasne,môže mi niekto poradit že prečo?? môže to robit netesnost systému,že niekde uniká kapalina??? Ďakujem za odpovede
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
21.5.12, 08:29
Jaguar92
Registrován: 7.5.12, 21:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Ostrava - Uherský Brod
Re: Kontrolka na brzdovu kapalynu
Mě zase nesvítí vůbec ani olej, ani brzdy, ani nic.. ventilátor se mi automaticky zapíná sám na trojku[a někdy zase nejede vůbec] elektricky mám zajímavého formana... neřešil bych to. prostě se na to koukni..
Registrován: 7.5.12, 21:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Ostrava - Uherský Brod
Kontroluju každý týden..
_________________ Přikoupím koně...
22.5.12, 11:48
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6418 Bydliště: Snina a okolie
Jaguar92 píše:
Mě zase nesvítí vůbec ani olej, ani brzdy, ani nic.. ventilátor se mi automaticky zapíná sám na trojku[a někdy zase nejede vůbec] elektricky mám zajímavého formana... neřešil bych to. prostě se na to koukni..
To sa tým ešte chváľ.Takéto veci na aute MUSIA byť v poriadku a musia sa riešiť.A hlavne alektrické.Až sa ti raz v 120km rýchlosti poriadne rozdymí prístrojovka,tak to už neporiešiš len tak.Bol by som zvedavý,čo by si povedal,ak by ti brzdovka odišla za jazdy a na prvej križovatke by si niekoho zobral-že pred týždňom som brzdovku pozeral a bola tam?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků