|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Šemik
|
 Lukasy
Včera jsem kupoval nový lukasy na mého rapida, ale při zapojování jsem zjistil jsem, že lukas stěračů má o svorkovnici více  Předělal jsem to a funguje to bez problémů, a protože to je celkem otrava to vymýšlet, jak to má být správně zapojeno, napíšu vám co je třeba udělat ať s tim pak dlouho nezdržujete, budete-li je měnit taky. Za prvé je třeba vyndat všechny dráty z menší svorkovnice. Žlutý propojíte s hnědým a červený dáte na volné místo ve větší svorkovnici. Já ho tam dal tak, že ze starých lukasů jsem ustřihl konektor do svorkovnice a naletoval na něj ten červený drát. Funguje to jedna báseň
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 13.5.06, 14:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
 Re: Lukasy
Šemik píše: Včera jsem kupoval nový lukasy na mého rapida, ale při zapojování jsem zjistil jsem, že lukas stěračů má o svorkovnici více  Předělal jsem to a funguje to bez problémů, a protože to je celkem otrava to vymýšlet, jak to má být správně zapojeno, napíšu vám co je třeba udělat ať s tim pak dlouho nezdržujete, budete-li je měnit taky. Za prvé je třeba vyndat všechny dráty z menší svorkovnice. Žlutý propojíte s hnědým a červený dáte na volné místo ve větší svorkovnici. Já ho tam dal tak, že ze starých lukasů jsem ustřihl konektor do svorkovnice a naletoval na něj ten červený drát. Funguje to jedna báseň
jak je to mozne? ja sem nekdy v unoru ten Lukas menil taky a uplne v poho. kus za kus.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 13.5.06, 17:49 |
|
 |
|
Šemik
|
Asi je víc výrobců... Ovšem na tom novym byl nápis ještě MADE IN CZECHOSLOVAKIA.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 14.5.06, 09:11 |
|
 |
|
Bukaj
|
 Re: Lukasy
Šemik píše: Včera jsem kupoval nový lukasy na mého rapida, ale při zapojování jsem zjistil jsem, že lukas stěračů má o svorkovnici více  Předělal jsem to a funguje to bez problémů, a protože to je celkem otrava to vymýšlet, jak to má být správně zapojeno, napíšu vám co je třeba udělat ať s tim pak dlouho nezdržujete, budete-li je měnit taky. Za prvé je třeba vyndat všechny dráty z menší svorkovnice. Žlutý propojíte s hnědým a červený dáte na volné místo ve větší svorkovnici. Já ho tam dal tak, že ze starých lukasů jsem ustřihl konektor do svorkovnice a naletoval na něj ten červený drát. Funguje to jedna báseň
Tyto Lucasy se dělaly pro zapojení cyklovače do aut, které jím nebyly vybaveny z výroby...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 14.5.06, 11:04 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|