|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
podtlaková hadice posilovače brzd, gumové kolýnko, favorit
| Autor |
Zpráva |
|
racer
|
 podtlaková hadice posilovače brzd, gumové kolýnko, favorit
Potřeboval bych vyměnit krátký gumový kolýnko hadice posilovače (u sání). Jako ND se to nevede. Slyšel jsem že se tam dává jako náhrada po seříznutí nějaká jiná hadice. Je to favorit BMM, kolýnko je z gumy černé. Na favu z r.89 jsem viděl, že je mezi posilovačem a sáním jenom jedna zelená hadice (vypadá podobně jako palivová).
|
| 19.10.12, 18:35 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: podtlaková hadice posilovače brzd, gumové kolýnko, favor
dáš nějakou vyztuženou hadici a místo kolínka budeš mít oblouk 
|
| 20.10.12, 16:58 |
|
 |
|
racer
|
mě tak ani netrápí tvar kolýnka jako spíš materiál. je to připojený k sacímu potrubí a mělo by to odolávát vyšším teplotám, takže asi obyč guma tam nebude. vím že se tam dává nějaka jiná hadice z fáva nebo felicie (mám dojem termostat-nádobka, nebo něco k filtru). bohužel už jsem zapomněl ktéra to je. a hlavně nevim jaký s tim jsou zkušenosti s ohledem na teplotní odolnost.
|
| 22.10.12, 11:47 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
ja som tam dal kus hadice či používajú na LPG od reduktora po mixer, je hrubostenná a mala by odolávať ropným produktom...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 22.10.12, 23:43 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|