Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 01:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 Jak na počítadlo kilometrů 
Autor Zpráva

Příspěvek Jak na počítadlo kilometrů
Zdarec, škodovka to sice nejni, ale ste tu samí chytrý a učený lidičky, tak se zeptám. Jde o to, že kamarád má služebního Transita r.v. 97 a udělal si s nim soukromou cestu na chalupu asi 200km a až pak se zeptal šéfa, jestli si může udělat soukromou cestu a ten řek, že nepřipadá v úvahu no a on teď má bobky, aby mu šéf nevomrknul knihu jízd a neporovnal to se stavem na tacháči. Tak mě napadlo na těch 200km odpojit tacháč, aby se mu to srovnalo, ale nevíme jak na to.....Tak kdybyste mi poradili co možná tu nejjednoudušší cestu, jak ho odpojit. Dík moc za nápady

28.6.07, 21:56
Příspěvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Podle me ptakovina, at zfalsuje knihu jizd. Na jednu jizdu prida 10km ma to za chvili. Akorat je treba aby jezdil s tim autem sam :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.6.07, 21:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Podle me ptakovina, at zfalsuje knihu jizd. Na jednu jizdu prida 10km ma to za chvili. Akorat je treba aby jezdil s tim autem sam :?

To je právě to, oni se v něm střídaj čtyři a dobře se zná jenom s jednim, ty drhhý dva sou ze stejný firmy, ale dělaj na lakovně a on dělá s plastama v upe jinym kolektivu v upe jiný hale.....

Naposledy upravil fux.dggn dne 30.6.07, 20:14, celkově upraveno 1

28.6.07, 22:04
Mistr mechanik

Příspěvek 
odpojovat tacháč no tak tam je teda přístup, stáčet to vrtačkou to máš hodinu a upadnou ti ruce já bych zašel do papírnictví, koupil knihu jízd a trochu to poladil lepší malá tužka za uchem než velká lopata v ruce miloš

30.6.07, 09:43

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
odpojovat tacháč no tak tam je teda přístup, stáčet to vrtačkou to máš hodinu a upadnou ti ruce já bych zašel do papírnictví, koupil knihu jízd a trochu to poladil lepší malá tužka za uchem než velká lopata v ruce miloš

A jak pak do tá nový knihy jízd sežene podpisy všech těch lidí???

30.6.07, 11:30
Mistr mechanik

Příspěvek 
fux.dggn píše:
slovacek.milos píše:

tu knihu máš sešitou předělat se dají i stránky a podpisy? na okno si dáš mustr, přiložíš novou stránku a píšeš chce to trochu fantazie miloš

30.6.07, 11:54

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
fux.dggn píše:
slovacek.milos píše:

tu knihu máš sešitou předělat se dají i stránky a podpisy? na okno si dáš mustr, přiložíš novou stránku a píšeš chce to trochu fantazie miloš

Fantazie?!? Ta kniha je lepená. Tos troch ulít né........Ta kniha je lepená. A víš kolik je tam stránek......to by mu upadla ruka dyby to měl přepisovat. Kdyby byl někde na začítku, tak možná a stejně, to si myslíš že by to ty lidi nepoznali, když jim přepíšeš jejich vlastní podpisy :roll: A vůbec, tady si lidi raděl a předávaj zkušenosti a tipy, jak vyzrát na svý auto a ty tu radíš tohle....

Já chápu, že tu ste všichni skalní škodovkáři, ale taky si myslim, že by někdo mohl třeba mít jiný auto......třeba TRANSITA :D

TAK OD TEĎ UŽ JENOM RADY A NÁPADY TECHNICKÉHO RÁZU......DIKES

30.6.07, 20:11
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jiste, treba moje druhy nejoblibenejsi auto je Transit :D Ale nikdy nebylo treba ochcavat knihu jizd. Asi bude u prevodovky nahon, tak ho muze zkusit odpojit. Bud pak dle vaseho planu najede jen tak 200km (stale sluzebne zejo) a napoji to, nebo se mu to pri odpojeni rozsype, no tak to tam zase narafici a zajede do servisu ze mu to neukazuje ... tak o co go :) Podvadet se musi umet kdyz je sef dementni :?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

30.6.07, 20:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Jiste, treba moje druhy nejoblibenejsi auto je Transit :D Ale nikdy nebylo treba ochcavat knihu jizd. Asi bude u prevodovky nahon, tak ho muze zkusit odpojit. Bud pak dle vaseho planu najede jen tak 200km (stale sluzebne zejo) a napoji to, nebo se mu to pri odpojeni rozsype, no tak to tam zase narafici a zajede do servisu ze mu to neukazuje ... tak o co go :) Podvadet se musi umet kdyz je sef dementni :?

Šéf je sice asi hňup, ale kámoš je věčí trdlo, si někam jede, a pak se teprve ptá, jestli může :roll:
No hele, ten náhon sem našel, ale taky mi to přišlo dost hektický, myslel sem spíš to odpojit v palubce...ale ještě nevim, jak to tam vypadá, zejtra to rozeberu a juknu se za budíky :D

30.6.07, 21:24
Mistr mechanik

Příspěvek 
fux.dggn píše:
slovacek.milos píše:
fux.dggn píše:
slovacek.milos píše:

Fantazie?!? Ta kniha je lepená. Tos troch ulít né........Ta kniha je lepená. A víš kolik je tam stránek......to by mu upadla ruka dyby to měl přepisovat. Kdyby byl někde na začítku, tak možná a stejně, to si myslíš že by to ty lidi nepoznali, když jim přepíšeš jejich vlastní podpisy :roll: A vůbec, tady si lidi raděl a předávaj zkušenosti a tipy, jak vyzrát na svý auto a ty tu radíš tohle....

Já chápu, že tu ste všichni skalní škodovkáři, ale taky si myslim, že by někdo mohl třeba mít jiný auto......třeba TRANSITA :D

a když se kniha ztratí stane se co život jde dál miloš

TAK OD TEĎ UŽ JENOM RADY A NÁPADY TECHNICKÉHO RÁZU......DIKES

30.6.07, 22:20

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
a když se kniha ztratí stane se co život jde dál miloš

Tak vo to tady ale vůbec neběží, když si přečteš začátek......možnááá pochopíš, že píšeš z cesty...

30.6.07, 22:31
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]