| Autor |
Zpráva |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
 Re: střecha favorit
ok domluveno  jen ten plech .... hledal jsem na youtube nějaké tipy a v jednom videu -)ono jich tam víc stejnak nebylo) byl spešl vrtak na bodové svary - http://www.uni-max.cz/sada-na-odvrtani- ... h-svaru/d/ a s tím by to mohlo být mnohem jednodušší nebo tento klasický?
|
| 1.2.13, 21:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Ano, tak jsem to myslel i já. Ty výztuhy a různé vzpěry tam nech a odřízni čistě jen ten krycí plech nahoře, ne? Tak budeš mít jistotu, že se ti to celé nezkroutí. Rozměry budeš mít stále stejné a ten krycí plech navař až pod těmi gumovými lištami po bocích. I kdyby se ti to moc nepovedlo svařit a zkulturnit, což si nemyslím, jak jsem viděl tvou prácičku se zadními sloupky, prahami apod., tak ti to ty gumové pásy zakryjou. Kdyby jsi to říznul v půlce slouků, tak ti třeba ani nepůjde dát sklo.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 1.2.13, 21:50 |
|
 |
|
škodovka
karosář
|
S tousadou zkusenosti nemam, ale ten z toho druheho odkazu ti muzu schvalit  Ale kdyz na to prijde, ono i s dobre nabousenym vrtakem obycejnym to odvrtas relativne v pohode, akorat se musis pripravit na to, ze ho budes po cas prace potrebovat nekolikrat nabrousit  A predpokladem samozrejme je vrtak kvalitni..to znamena nejaky stary narex a tak podobne 
_________________ škoda 105S (Blanka)1984 438 000km-kdykoliv kamkoliv... škoda 125L (Bobiš)1988 70 000km-přepych a pohodlí škoda 100L (Šmoulinka)1974 204 000km-tradice a jistota škoda 110R 1977 152tk škoda felicia 1.3MPi 255tk+1.3 MPi Kombi LPG 444tk OctaviaII 1,9tdi 462tk
|
| 1.2.13, 23:09 |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
a neb proč to dělat jednoduše když to jde složitě 
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 1.2.13, 23:28 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Když jsem vyvaroval blatniky a prahy tak jsem to chtěl také odvrtavat bohužel jsem si koupil nějaký obyčejný vrtak za pár korun a to sem odvrtal tak pár bodů a nechal jsem toho prtotoze to bylo dost zdlouhavé takže bych zkusil koupit nějaký titanovy nebo ten který je na odvrtavani určeny 
|
| 2.2.13, 07:43 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Když jsem vyvaroval blatniky a prahy tak jsem to chtěl také odvrtavat bohužel jsem si koupil nějaký obyčejný vrtak za pár korun a to sem odvrtal tak pár bodů a nechal jsem toho prtotoze to bylo dost zdlouhavé takže bych zkusil koupit nějaký titanovy nebo ten který je na odvrtavani určeny 
|
| 2.2.13, 07:44 |
|
 |
|
varok
|
Já jsem taky vyvařoval na dvou felinách prahy a koupil jsem karosářský vrták. Stál asi 60,- kč a byl to takový oboustranný krýtký vrták. Kvalita za ty peníze nic moc. Odvrtál jsem pár svárů a šel kakat. I když těch prvních pár šlo nádherně. Koupím ho zase, ale nějaký kvalitnější. Šlo by to asi i říznout těsně u toho a ten horní plech obrousit nějakým jemným kotoučem, třeba lamelákem, ale to se mi zdá složitější. Musíš se hlídat, aby jsi nepodbrousil ten základ.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 2.2.13, 12:51 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hardb píše: Když jsem vyvaroval blatniky a prahy tak jsem to chtěl také odvrtavat bohužel jsem si koupil nějaký obyčejný vrtak za pár korun a to sem odvrtal tak pár bodů a nechal jsem toho prtotoze to bylo dost zdlouhavé takže bych zkusil koupit nějaký titanovy nebo ten který je na odvrtavani určeny  já obyč vrtákem odvrtal oba prahy v pohotě 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 2.2.13, 12:58 |
|
 |
|
CrazyMan
|
nejlepší je ta fréza na ty bodové sváry
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
| 2.2.13, 15:21 |