|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: Jak na lak?
tak cínovat už dneska nikde nevidět, všeci jedou kyt  Naposledy jsme to řešili jako "dobovou opravu" na renovované kejvačce, majitel nechtěl kyt...chce to známýho klempíře (toho co dělá okapy  )
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 6.3.13, 21:25 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Blackie 639
|
Jj, však já to nezpochybňuji, je jasný že tak velký plát plechu na streše pracuje, už když jenom na auto třeba jen nasněží a sníh začneš ometat. Jen jsem chtěl říct, že pokud tmel, tak nejlépe se skelným vláknem 
|
| 6.3.13, 21:28 |
|
 |
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
Registrován: 5.10.08, 18:43 Příspěvky: 2704 Bydliště: olomoucký kraj
|
z tím praskáním tak trochu počítám (když jsem před rokem vyvařoval auto tak jsem našel menší vrstvu kitu na zadní blatník tak 15 cm pod urovní střechy a do roka to naprasklo a tak to i zůstalo)
je fakt že jsem zakitoval velkou plochu a před tím pokud jsem na ten plech zatlačil tak se promáčkl (byl pružný) pokud to zkusím teď tak se nic nestane
ale zatím je to v pořádku, těď už jen opravdu jak dlouho to tak vydrží
|
| 7.3.13, 06:54 |
|
 |
|
varok
|
Favority jsou celkově dost '' Měkké'' auta. To znamená že se při každé větší nerovnosti dost kroutí kastle a pracuje to, i když se to člověku nezdá. Střecha není nějak moc vyztužená a ta velká plocha pracuje podle mě nejvíce, když jsou nějaké větší nerovnosti. A v podstatě s podlahou drží celé autí pokupě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 7.3.13, 20:40 |
|
 |
|