|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Fabia Praktik levé zadní dveře
| Autor |
Zpráva |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
 Fabia Praktik levé zadní dveře
Nezkoušel jste někdo u jedničkový Fabie Praktik otevřít levé zadní dveře? Jsou od výrobce blokované, ale nemám tucha, jestli mají jenom odpojený zámek od kliky, nebo jsou třeba bez pantů přišroubované napevno ke sloupku?
Kolega koupil v práci vyřazený werk, chce mít dveře otevírací a neví si s tím rady. Prý nemůže najít žádný otevírací mechanismus. Nebyl jsem u toho, ale sám nevím, jak to tam je...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 27.4.14, 18:14 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Lamač
Registrován: 8.6.10, 20:59 Příspěvky: 6418 Bydliště: Snina a okolie
|
 Re: Fabia Praktik levé zadní dveře
Jedine rozobrať dekel a pozrieť dovnútra.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ http://www.sptech.sk/
|
| 27.4.14, 18:18 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
otevři řidičove dvěře a uvídíš do zadních dvří krk s dráty jeden je prasklý tenký sletuj a dveře budo chodit 
|
| 27.4.14, 22:33 |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
Miloši možná jsem lama, nikdy jsem zámky u Fabie ani neviděl, auto tu nemám, jen zjišťuju info pro kámoše, co se v tom vrtá ve volnu na chalupě... Ale to auto nemá ani centrál, ty levý zadní dveře nemají ani vnitřní kliku, tak co tam ovládá ten drátek? A co mu dává impuls? Myslel jsem, že je to u verze Praktik nějak mechanicky blokovaný...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 29.4.14, 18:13 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
milos asi rychleji pise nez cte 
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 29.4.14, 18:16 |
|
 |
|
hans
von GLEXR
|
Jasný no, drátkem to nebude, ale zase přít se s Milošem, když si nejsem storocentně jistý, to si netroufám 
Škoda 742 Forever Team
|
| 1.5.14, 17:50 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nějakou fábku praktik už jsem zde měl, tuším že objíždí automaty na kafe, nebo nápojové automaty, řekl bych že měla dálku a že by nešly otvírat zadní dveře to jsem si taky nevšiml,
jen podle stk pokud jsou na autě dvěře musí být funkční jinak je vozidlo nezpůsobilé provozu
ani v přestavbě o dveřích nic nepíšou, četl jsem to sice dávno ještě z metalexu ale dveře to slyším prve
|
| 4.5.14, 12:05 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Milošu, to se dělalo i na vanplusech, z těžko pochopitelnejch důvodů - něco jako vzadu se vozí jen náklad, tak aby se nemohl vykládat do silnice, jenom k chodníku > bezpečnost. Pokud vím panty by tam měly byt ale nebyl tam zámek, místo toho příložka se šroubama, ale je to JPP, takže by bylo hezké, kdyby někdo zevnitř sundal tapec a pak sem napsal jak to u té fábie doopravdy je... Ono to stejně je zvláštní, než sundávat tapec a posvítit si tam baterkou tak se ptat na fóru...těch aut zas tak moc nejezdí a kdo s tím jezdí tak to stejně nezkoumá, je to služebák tak je mu to pysk...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 4.5.14, 12:18 |
|
 |
|
JeeRKa
|
Dal jsem si tu práci a prohledal jsem dílenskou příručku na fabii a jediné co jsem našel, je tohle ... Citace: Upozornění! .Podle zákonných usnesení některých zemí nelze levé zadní dveře otevřít (zámek trvale v poloze zamčeno). .Při otevření zamčených levých zadních dveří dojde ke zničení výplně dveří.
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
| 4.5.14, 21:49 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Milošu, to se dělalo i na vanplusech, z těžko pochopitelnejch důvodů - něco jako vzadu se vozí jen náklad, tak aby se nemohl vykládat do silnice, jenom k chodníku > bezpečnost. ... nevím, až zas někdy přijede ten kávovar tak mrknu, mám za to že jsme tam i dělali pořádek interier foukali vzduchem a u toho mám vždy patery dveře oteřené aleto si jen myslím, vulbec jsem nevěděl že jsou dveře od přestavby zablokované třeba jestli tam někdo dodělal dálku sprovoznil i ty LZ
|
| 5.5.14, 11:36 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a nepletes si milosi praktika s obyc kombikem jen polepeny do cervena ??
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 5.5.14, 11:42 |
|
 |
|
Rustyy
|
Zdravim,
máme v práci Fabii praktik a otevírat jdou všechny dveře...žádný centrál to nemá, zadní dveře jdou odemknout a zamknout pouze klasickým čudlem manuálně zevnitř, klika dveří zevnitř není..
máš zevnitř dveří čudl na odmykání?
S pozdravem Rustyy
_________________ Felinka 1,3 MPi r.v.1996 GLXi 72kW S požehnáním Mr.Cimbu
|
| 19.5.14, 14:07 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|