| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Re: Prahy Favorit
Raději čtu jen předmětné odpovědi. Blbostí si nevšímám. Prostě je to moje auto, měl jsem smůlu a koupil šmejdy prahy. Autodemont mě zklamal, prý už nemají, tak sháním nějaké kvalitnější, ale to už je problém.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 25.9.14, 15:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
Chtěl bych poprosit, nevíte prosím někdo, kde sehnat prahy na favorita slušné kvality? Auto Kelly zklamalo, ACI taky nemám moc dobré zkušenosti. V OBautodíly mají slováky, to nechci. V Autodemontu už mají údajně jen jednu stranu a nevím jestli už přestali vyrábět, ale prý už jen dojíždějí sklady, tak nevím. V origo škodovce v havířově už prý taky nemají několik let. Nevíte prosím někdo o něčem?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 27.9.14, 18:21 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus elit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 27.9.14, 20:01 |
|
 |
|
varok
|
A ti mají dobrou karosařinu?
|
| 27.9.14, 20:33 |
|
 |
|
varok
|
Díval jsem se do jejich katalogu a mají oba druhy prahů, jak ty s náběhy, které potřebuji, tak ty ustřihnuté nižší. Tak bych je bral, ale záleží, jak jsou na tom s kvalitou? Ale asi je vemu, jelikož všude mají jen slovensko, dokonce mě zklamali i na slavných cc-autodíly a škoda-díly.
|
| 27.9.14, 21:19 |
|
 |
|
varok
|
Asi mě označíte za blázna, ale opět padla volba na Auto Kelly. Tentokráte ale jiný kamarád, tentokrát kolega z práce, jeho kamarád prodává ND. I když jsou opět z Kelly, tentokrát kvalita dost slušná na čínu, nebo kdo to vyrábí. Šířka tentokrát kolem těch 80mm, což jsem velice rád. Vylisované to taky není jako origo, ale vnější radius je plus mínus stejnoměrný, ta rovná šikmá plocha je rovná, žadná vyboulená.  Samozřejmě byla slevička. Už jsou připraveny, tak o víkendu snad začnu natvrdo.
|
| 10.10.14, 19:36 |
|
 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
Registrován: 27.3.14, 23:26 Příspěvky: 3834 Bydliště: Nová Paka, okres Jičín
|
Varoku, já se té tvé houževnatosti divím. Sice jak to popisuješ, ty prahy,co máš teď na autě jsou trochu jinak, ale v zásadě bych to neřešil. Pořád to bude jen auto na denní ježdění a pokud řekněš, že to chceš mít hezké, tak já bych bral to, že je to vyvařené a zdravé za pěkné... Takovou práci sis s tím dal a teď nanovo. Budu ti držet pěsti, ale divím se ti.
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
| 10.10.14, 23:44 |
|
 |
|
varok
|
Chybami se člověk učí. Ano, snad to bude trošku poctivě vyvařené, snažím se co to jde. V jakém to bylo stavu ..... Sice to je ještě na dlouho, ale pokud dělám něco na autě z karosařiny, musí to taky trošku vypadat. No vždy se nepovede jak bych chtěl, ale zatím se stále učím novým věcem. 
|
| 10.10.14, 23:50 |
|
 |
|
Kluci z Paky
Vývojář
Registrován: 27.3.14, 23:26 Příspěvky: 3834 Bydliště: Nová Paka, okres Jičín
|
Já byl dříve taky takový, ale už mě ta horlivost pustila a dnes jsem tomu i rád.... Jsou důležitější věci na světě 
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
| 10.10.14, 23:54 |
|
 |
|
varok
|
To já zase ne. Snažím se postupně zdokonalovat, učit se novým věcem. Vůbec se mi nelíbí, jak si někteří hrají na karosáře, ale výsledek mě nikdy nenadchne. 
|
| 11.10.14, 13:38 |
|
 |
|
varok
|
Jak už jsem psal předtím, nakonec jsem se rozhodnul, že to udělám nanovo. Oba prahy už mám dané druhé, sice taky né moc povedené, kvalita Auto Kelly mě u fávo ND z karosařiny hrozně zklamala, ale co se dá dělat. Šířka už je ale lepší než ty předtím. Zadní blatníky mám zatím jen sousedovu stranu na hotovo, řidičovu mám zatím jen bodnutou.
Ale teď k věci. jak už jsem psal předtím, koupit dnes něco kvalitnějšího je opravdu obrovskýýýýýýý problém. Jedině nějaké zapadnuté staré zásoby v nějakém malém obchůdku, jinak všechno nové kvalita dost hrozná. Zajímalo by mě, jestli je to tak špatné i u škodovek řady 742? Dělal teď prosím někdo v poslední době nové prahy na škodovku řady 742? Třeba na toho favorita jsem vzal opět prahy z Auto kelly, ti prý berou karosařinu od ACI, těm to dodává nějaká firma Van Wezel, belgičani nebo kdo a prý mají už 30 let praxe, co jsem četl na netu. Ale kvalita hrozná. U nás ve dvou obchodech přímo ŠKODA už nemají, prý mají povinost prodávat díly jen asi 10 let, takže nic. V Elmotu bída, taky berou od ACI, takže asi to samé co v Kelly. V OBautodíly mají slováky a s těmi nemám dobré zkušenosti. Co jsem vyvařoval naši bývalou felinu a jiné auta, tak díly taky dost hnus. ELIT jsem nezkoušel, ale co jsem u nich kdysy kupoval zadní lemy na fáčko tak taky katastrofa, dokonce větší hnus než Kelly. Dobré zkušenosti jsem měl z autotechnou v karviné, ale tam prahy už nemají, alespoň neměli když jsem je sháněl. Tak jak to tedy v dnešní době je s ND karosařiny?
|
| 15.3.15, 12:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |