felicia přední světlomety
| Autor |
Zpráva |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
 Re: felicia přední světlomety
nejde jen o draty, ale svetla jsou rovnou pres packu, zadne rele
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 9.10.14, 21:08 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
jjjano3
|
noo aj to je pravda, je tam síce "relé pre hl. svetlomety" no prepínanie je riešené cez páčku, ktorá spína priamo tie prúdy, podobne ako v škode 105-136. no nezabúdajme že sa to dá vylepšiť relátkom 
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
| 9.10.14, 21:13 |
|
 |
|
SarutobiCzech
|
Tak přetáhnout kabely můžu nechat udělat, to už je maličkost.
|
| 9.10.14, 21:14 |
|
 |
|
SarutobiCzech
|
Tak jsem dnes hodil nové světla a žárovky, známej mi přetáhnul kabely dali jsme tam 2.5mm audio kabely:D A svit se nesrovnatelně zlepšil, ale hnuli jsme s nastavením naklápění světlometů. Mám to předělaný na elektrické, ale není to z oktávy dělali mi to kdysi dávno lidi ve škodovce, protože to hydro se mi rozbíjelo už v záruce. Ten pístek co tam je se dá štelovat, ale nevím jak moc má ten pístek koukat, protože ten kus co se dává do světla je z hydra, pístek je tam daný jiný a za tím přidělaná krabička s elektromotorkem. Nevíte někdo tedy prosím kolik je u hydra v poloze 0 ten pístek vylezlej ven?
|
| 10.10.14, 19:03 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
pokud může to hydro jezdit v plným rozsahu, tak na ně nehrab, a dohoň to normálně klasicky štelováním světel. Leda by ti nestačil rozsah tohoto štelování, pak můžeš přidat nebo ubrat na hydru, podle toho co potřebuješ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 11.10.14, 19:47 |
|
 |
|
SarutobiCzech
|
Já tam, ale nemám hydro nýbrž elektrické naklápění, z hydra je použit jen ten kus co se šroubuje do světla. Jenže, když jsem to vyndával ven hnul jsem s nastavením, bohužel u obou světel. Kdysi to vyráběli chlapi ve škodovce, pro sebe a pro známý a táta mi to taky sehnal a nechal předělat. Dostal jsem k tomu papír jak moc má koukat pístek, ale po 10 letech nevím kde je, jediný co si pamatuji, je to že to bylo stejné jak u hydra. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo kdo má hydro mi mohl zdělit o kolik kouká pístek v poloze 0, protože testům se šroubováním světel jsem se chtěl vyhnou jelikož když se to přežene blbě se to pak rovná nazpět. Když nikdo vědět nebude, zajedu hold v pondělí do obchodu a poprosím aby mi to změřili u nového hydra a podle toho to našteluju jak to bylo než jsem se v tom začal hrabat:D Hydro už nikdy, jen během záruky se to rozbilo 3x pak došla trpělivost a vyměnilo se to za elektriku.
|
| 11.10.14, 21:14 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
hledej, resila se delka hydra vs elektriky dokonce sem to byl snad i ja  predpokladam ze o je cca 5cm v nejdelsim posunu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP  m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže - 7.1.25 posledni cesta
|
| 11.10.14, 21:22 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
hydrem jsem oznacil i ten tvuj vehement, ciste kvuli zjednoduseni, vim ze je elektrickej. Omerit hydro ti moc nepomuze, protoze se s tim da kroutit stejne jako u toho tvyho a kazdymu to couha ven jinak. Svetla stejne musis sestelovat kdyz jsi namontoval nova, tak co... Nechápu co se na tom blbě rovná zpět, když je to moc do luftu, kroutím až to svítí rovně, když moc do země, to samý...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 11.10.14, 22:42 |
|
 |
|
SarutobiCzech
|
Tak hold zas navštívím technickou u nás no, s technikem se máme rádi neb ať přijedu čím přijedu vždycky má kecy.
|
| 11.10.14, 23:55 |
|
 |
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
serizeni svetel proti stene by stacilo ne ? a budes to mit levneji a bez nervu - a mozna i lepe nez na STK - ja si nechal udelat svetla u nas v pneuservisu, nakonec sem zjistil ze sviti nahouby, tak sem je seridil "podle sveho" a na STK technik prirazil regloskop a jen do toho kouknul a DOBRY
|
| 12.10.14, 08:59 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Přesně tak, taky si světla seřizuju sám. Technici musí mít dycky nějaké kecy, jinak by to vypadalo že se na to auto ani nepodívali. 
|
| 12.10.14, 11:00 |
|
 |
|
SarutobiCzech
|
Jak se seřizují světla vím, ale to dálkový ovládání naklápění mám vyndat až je budu štelovat nebo to tam nechat?
|
| 12.10.14, 19:24 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nechat a dát na 0
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 12.10.14, 19:30 |
|
 |
|
ventYl
|
jjjano3: praveze 120tky a casto aj posledne 105ky mali svetla vedene kompletne cez relatka, takze packy su skoro nesmrtelne, pokial sa nezlomi nejaky plastovy bazmeg.
inac prax spinania prudov do svetlometov cez packy je celkom bezna aj u radovo drahsich aut.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 13.10.14, 10:08 |
|
 |
|
jjjano3
|
tak je to dávno čo sme mali škodovku a je to možné že to vylepšili relátkami  a dobre urobili. ja som raz mal problém s prepínaním svetiel a bola to páčka. rozobral som ju tam na silových kontaktoch všade tá vazelína  fuj, len to tak prskalo na tých spojoch. pekne som dal preč vazelínu a očistiť kontakty a dať vazelínu len tam kde patrí  a od vtedy pokoj a funkčnosť. no čo bolo to "kurvítko" 
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
| 13.10.14, 16:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|