|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
jjjano3
|
 blatníky na feldu
ahoj. chystám sa kupovať nové predné blatníky v základnej farbe. no odkial zobrať ? našiel som vyrobené v ČR, v SR a Polsko  vraj SR nanič, Polsko OK a ČR neviem... čo odporúčate ? cena je tak okolo 20-30€ na jeden kus. diky
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
| 15.9.15, 00:42 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
varok
|
 Re: blatníky na feldu
Zdravím. Někdo sice možná bude tvrdit opak, ale já mám se slovenskými díly špatné zkušenosti. Možná jsem měl jen vždycky smůlu na nějakého blbého výrobce, nevím. Polsko jak kdy. Asi taky záleží kdo to vyrábí. Někdy jsem měl pěkné kusy, třeba blatníky na felinu, skoro jako originál a někdy hnus fialový. České znám jen originál, ale ty jsou hrozně drahé a pak z Autodemontu. Cena přijatelná a kvalita super. kamarád je dával na felicii od syna a luxus. V Auto Kelly moc karosařinu nemusím, ale přední blatníky na felicii mají pěkné, alespoň co jsem dával na naši bývalou felinu asi před 2 lety. Spáry, ohyby seděly.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 15.9.15, 16:08 |
|
 |
|
jjjano3
|
 Re: blatníky na feldu
_________________ Felícia 1.9D Golf IV 1.9TDi - ALH Leon MK1 1.9TDi - ASV
|
| 15.9.15, 17:17 |
|