|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 přívěs a zimní pneu
musí být na přívěsu zimní pneu?
|
| 10.3.13, 10:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Registrován: 19.2.08, 15:50 Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
 Re: přívěs a zimní pneu
nemusí, ale osobně je na příští rok nazuji...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
| 10.3.13, 12:22 |
|
 |
|
055Hnoor
|
tak u vás tam na jihu ... je to tak, kovářovic kobyla...
_________________ Decrease your exam stress by using our latest Testking praxis 2 test and best quality Testking phr or sphr certification We provide with 100% pass guarantee along with kuyper.edu and passguide. United States Naval Academy
|
| 5.3.15, 09:48 |
|
 |
|
trady
Registrován: 2.10.08, 09:49 Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Nemusi byt, je to celkem sumak co tam mas obute. Ale co by me zajimalo je, zda i u vlecky musi byt minimum 1.6mm  ja to fakt nikde nemuzu na netu najit toto...
|
| 6.3.15, 16:24 |
|
 |
|
shrekzv
|
ked ma potlacil autoprepravnik v zakrute vwT4 + prepravnik a nanom hola kasna z feldy tak som ohol oje na prepravniku, na ceste sa celkom klzalo...a ten prepravnik na letnych semperitkach drzal dobre stopu  na aute som mal samozrejme zimne gumy, nejak by som zimne gumy na prives neriesil, jazdim aj v zime a nemal som zatial problem
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
| 7.3.15, 21:12 |
|
 |
|
Pech.
|
já je mám, protože v polovině případů vezu váhu asi jako straka na ocase a na bordelu mi pak kára lítala bokem v zatáčkách, na zimních OK a to tam mám bídně 4mm vyřazený z auta....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem"  Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
| 13.12.15, 17:45 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|