|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
| Autor |
Zpráva |
|
Prowaz7
|
 Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
Zdravim,
prosim o radu tykajici se zamykani u me Octavie 1.9 tdi r.v.2001. Procital jsem ruzne vlakna, ale nikde jsem nenasel stejne priznaky meho problemu, kdyztak me opravte. Jelikoz v aute byla pouze jedna vlozka pro mechanicke otevreni/zavreni v patych dveri a ta zarostla, tak jsem ji uspesne vymenil za novou pro pripad ztraty ovladace, ktery neni na klici originalni od predchoziho majitele (dalkove ovladani na pevnem klici s tlacitky odemk/zamkn funguje nahodne, a proto bylo nahrazeno dalkovym ovladanim novym). Po instalaci a mechanic.zkousce zadnich dveri jsem jeste jednou dokazal dalkacem zamknout auto, ale druhy den po otevreni uz se mi zamknuti auta nepodarilo ani z jednoho ovladace (predpoklad, ze baterie i ovladace jsou v poradku). Pokud zkusim zamknout, Octa pouze zablika. Pokud odemknout (pri jiz odemcenem aute) - je slyset cvaknuti ze dveri. Jelikoz dalkac fungoval bez problemu pred opravou mam podezreni, ze jsem nekde neco vyskratoval a nebo rozhodil vlozkou. Po vymene vlozky 5 dveri me slo pouze odemknout ale ne zamknout pomoci 5 dveri mechanicky klickem. Dekuji za rady
|
| 30.6.16, 12:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
venda
|
 Re: Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
V zámku by měl být mikrospínač, kretý signalizuje zavření - otevření dveří. A pokud ŘJ nemá signál, že jsou všechny dveře zavřeny nezamkne. Nesvítí kontroka dveří na palubce? To ale může záviset na stupni výbavy.
|
| 30.6.16, 17:27 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
chcce to vag adresa komfort najít si dveře v bloku měřených hodnot a zjistit jak jsou na tom jednotlivé dveře, prověřit jednotllivě dveřní jednotky a zda v okna odpovídají skutečnosti,
příklad
hrabeš do zámku řidiče a zadních dveří
některý z mechanických zámků může nastavovat elektrickou část zámku do polohy odemkni a ty dálkou chceš zamykat a to pak nejde, nebo v nastavení co tak je centrální, vypnuto, selektivní,
|
| 1.7.16, 06:06 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|