Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.5.26, 23:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem 
Autor Zpráva

Příspěvek Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
Zdravim,

prosim o radu tykajici se zamykani u me Octavie 1.9 tdi r.v.2001. Procital jsem ruzne vlakna, ale nikde jsem nenasel stejne priznaky meho problemu, kdyztak me opravte.
Jelikoz v aute byla pouze jedna vlozka pro mechanicke otevreni/zavreni v patych dveri a ta zarostla, tak jsem ji uspesne vymenil za novou pro pripad ztraty ovladace, ktery neni na klici originalni od predchoziho majitele (dalkove ovladani na pevnem klici s tlacitky odemk/zamkn funguje nahodne, a proto bylo nahrazeno dalkovym ovladanim novym).
Po instalaci a mechanic.zkousce zadnich dveri jsem jeste jednou dokazal dalkacem zamknout auto, ale druhy den po otevreni uz se mi zamknuti auta nepodarilo ani z jednoho ovladace (predpoklad, ze baterie i ovladace jsou v poradku). Pokud zkusim zamknout, Octa pouze zablika. Pokud odemknout (pri jiz odemcenem aute) - je slyset cvaknuti ze dveri. Jelikoz dalkac fungoval bez problemu pred opravou mam podezreni, ze jsem nekde neco vyskratoval a nebo rozhodil vlozkou. Po vymene vlozky 5 dveri me slo pouze odemknout ale ne zamknout pomoci 5 dveri mechanicky klickem.
Dekuji za rady

30.6.16, 12:37
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
V zámku by měl být mikrospínač, kretý signalizuje zavření - otevření dveří. A pokud ŘJ nemá signál, že jsou všechny dveře zavřeny nezamkne. Nesvítí kontroka dveří na palubce? To ale může záviset na stupni výbavy.

30.6.16, 17:27
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Octavia 2001 - Nejde zamknout dalkovym ovladacem
chcce to vag adresa komfort najít si dveře v bloku měřených hodnot a zjistit jak jsou na tom jednotlivé dveře, prověřit jednotllivě dveřní jednotky a zda v okna odpovídají skutečnosti,

příklad

hrabeš do zámku řidiče a zadních dveří

některý z mechanických zámků může nastavovat elektrickou část zámku do polohy odemkni a ty dálkou chceš zamykat a to pak nejde, nebo v nastavení co tak je centrální, vypnuto, selektivní,

1.7.16, 06:06
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]