|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
'04 Octavia I Combi 96kW + dodělané tažné
| Autor |
Zpráva |
|
Stinovlas
|
 '04 Octavia I Combi 96kW + dodělané tažné
Tak mám zase ve vozovým parku škodovku. Vlastně víc než jednu, pečuju o favorita, dvě MBčka a právě tuhle jedničkovou Octavii. Je to auto mojí paní a rozhodl jsem se že bude tahat káru, tak jsem jí tam dal tažný. Jenže už od začátku bylo jasný, že mě parkovací senzory budou rozčilovat. Na ´07 O2 Scout co mají její rodiče a tažný je tam z výroby se senzory vypnou. Gůglil jsem gůglil, ale o OI a senzorech s tažným toho moc najít nemůžu. Tak konečně k věci: dá se deaktivace senzorů při zapojení káry vyřešit nějak jinak než vypínačem? Koupil jsem nějakou dražší elektroinstalaci a zásuvka má podle všeho detekci zapojený zásuvky a vedou od toho dva vodiče k levýmu světlu. Je to značka Oris. Trochu jsem doufal že to auto pochopí, ale bohužel. Možná by stačilo nakódovat nějakou jednotku VAGem? To bych snad zvládl, kdyby nějaká dobrá duše věděla kterou jednotku a jak.... Díky předem 
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
| 14.8.20, 22:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
 Re: '04 Octavia I Combi 96kW + dodělané tažné
mikrospínač v zásuvce co vypíná senzory? OII už má can-bus...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 14.8.20, 23:24 |
|
 |
|
varok
|
Píše ale že má Octavii I 04, ta už má asi taky Can-Bus. Ale kdyby to už chtěl úplně jednoduše, tak jeden z napájecích káblíků přerušit a spínat tou zásuvkou pro vozík.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 19.8.20, 10:30 |
|
 |
|
Stinovlas
|
jojo, je to O1 2004. jestli má canbus nevím. Je mi jasný, že to můžu řešit všelijak dobastlenejma spínačema nebo přes tu zásuvku, ale z výroby se to určitě taky nějak řešilo - jen nevím jak.
Ví to někdo? Chybí mi ŘJ tažného nebo nějaka podobná ptákovina?
Díky
|
| 20.9.20, 21:31 |
|
 |
|
varok
|
A co to zkusit jak jsem psal? Jestli je ta zásuvka tažného se spínačem na dvířkách, tak rozpojit napájení té jednotky pro pípáky a zapojit na ten spínač. Některé novější auta tak vypínají i zadní mlhovku auta apod.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 22.9.20, 06:56, celkově upraveno 1
|
| 21.9.20, 07:32 |
|
 |
|
Stinovlas
|
jasně, takhle by to šlo, ale mě zajímá, jak je to v originálu. pokud by to bylo jen trochu možné, rád bych to udělal tak.
|
| 21.9.20, 07:45 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|