|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Ondras
|
 Brzdy Fabie
tyden mi stalo auto v garazi,chtel jsem vyjet,ale auto stoji,zveda se mi zadek,jako bych mel danou rucku,samozdrejmne mam rucku dole a kontrolka nesviti,auto nejde ani vytlacit ven.Poradi mi prosim nekdo?
|
| 28.5.06, 14:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Roman
|
a jako predni kola ok a zadek bloklej jo? mas tam pakny nebo kotouce na zadku?
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 28.5.06, 16:21 |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
Klasika když auto dlouho stojí, navíc když se třeba zastaví po dešti nebo po mytí - přirezlý pakny k bubnu (u kotoučů vzadu jsem to ještě neviděl). Buď sundat kolo a poklepávat na buben, čelisti by se měly uvolnit, nebo to zkusit urvat přes spojku. Tim ale spojka dost trpí...
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 28.5.06, 20:27 |
|
 |
|
balki
|
 fabia
jen blby lide v garazi zatahuju rucnou 
|
| 29.5.06, 11:13 |
|
 |
|
Roman
|
hele muj otec to dela taky a muzu se treba stavet nahlavu a nehnu s nim - rovina jak krava, zarazena zpatecka a rucku zabejci jak prase - a proste mu to nevysvetlis - radsi kdyz to nevidim, jinak se musim dycky akorat nasrat
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
| 29.5.06, 12:39 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
No a k čemu tam ta brzda vůbec je, když se nemá používat, aby to nepřirezlo
Že by to výrobci aut montovali kvůli smykování? 
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 29.5.06, 17:22 |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
ze by tam byla vazne jen kvuli smykovani??? To uz ji tez mohli udelat kapalinovou ne?
No ja rucku pri parkovani nedavam. Jedine kdyz stojim v kopci - a to uz musi byt ku*va kopec- jen jednicku nebo zpatecku a nikdy mi auto nesjelo. Pres zimu sem ani nevedel, ze tam nejakou rucku mam.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 29.5.06, 18:30 |
|
 |
|
Bukaj
|
Lukas píše: ze by tam byla vazne jen kvuli smykovani??? To uz ji tez mohli udelat kapalinovou ne? No ja rucku pri parkovani nedavam. Jedine kdyz stojim v kopci - a to uz musi byt ku*va kopec- jen jednicku nebo zpatecku a nikdy mi auto nesjelo. Pres zimu sem ani nevedel, ze tam nejakou rucku mam.
No, mně se jednou stalo, že mi před barákem v kopci u zaparkované škodovky vypadl kvalt a auto jsem našel o dvacet metrů dál na hlavní silnici  naštorc na půl na chodníku, napůl na silnici
A to hned za tim chodníkem je stráň dolů do údolí  .
No, byla to děsná klika, že tam nikdo nešel, že po hlavní silnici nic nejelo a že auto neskončilo v údolí
A jinak vždy stáčím kola tak, aby se v takovýchto situacích opřela o obrubník, ale tentokrát jsem nějak zapomněl
...ale ručku stejně používám jen jako nouzovku, kdyby náhodou selhaly oba okruhy kapalinové brzdy najednou, při parkování ani ne.
(To jsme kdysi z kamarádem vyjížděli z parkoviště ve Špindlu s Wartburgem se zamrzlým lanem ruční brzdy levého zadního kola - byl to takový permanentní smyk - šlo to až do chvíle, kdy se pod vrstvou sněhu začal objevovat místy i asfalt...
...tak jsme v -15°C rozebírali na silnici Warťase 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 30.5.06, 09:59 |
|
 |
|
pepa
Registrován: 23.1.06, 18:24 Příspěvky: 82 Bydliště: Jižní Morava
|
Já zase viděl sousedku jak si to hasí s fávem se zatahlou ručkou(nebo přimrzlou),byl sníh tak ji to nevadilo,zadní kola zablokované a uprašovala v pohodě dál,klidně je mohla nechát doma taky by to nepoznala. 
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
| 30.5.06, 10:31 |
|
 |
|
Mike
|
2 Bukaj :
jenže sundat zadní buben u Warťase je sranda, stačí ti dva šroubováky
narozdíl od Š120...
ale těch -15 by mi doost vadilo
táta takhle jednou jel z Michle až na čerňák a probrousil gumu až na kord, neutrhlo se to 
|
| 30.5.06, 21:36 |
|
 |
|
krf
|
U wartase ten buben nekdy sopadne sám  a když se mi zablokuje u wartase buben (klasika po dlouhym stání) hodim tam zpatečku, plnej knedlík a škubnu spojkou a jedu 
_________________ brouk pytlík-všechno znám, všechno vím, všude jsem byl
|
| 31.5.06, 06:44 |
|
 |
|
Bukaj
|
Mike píše: 2 Bukaj : jenže sundat zadní buben u Warťase je sranda, stačí ti dva šroubováky narozdíl od Š120... ale těch -15 by mi doost vadilo táta takhle jednou jel z Michle až na čerňák a probrousil gumu až na kord, neutrhlo se to 
No jo, ale tam nebyl přimrzlej buben, ale lano v bowdenu - půl hodiny jsme to u krajnice nahřívali zapalovačem  a lili do toho olej...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 31.5.06, 21:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |