Schema pristrojoveho stitu Rapid
| Autor |
Zpráva |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
kontrolka na rucni brzdu na hranatych budikach je....najdes ji vlevo dole na otackomeru. Je tam misto vykricniku P 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 13.9.07, 00:25 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
chavier
|
asi mam nejakou jinou verzi nez vy nebo co 
|
| 13.9.07, 11:30 |
|
 |
|
ventYl
|
no verzia toho budika je len jedna ;) parkovacia brzda je vlavo dole vedla otackomera, defaultne v 135/136 nie je zapojena, rovnako ani kontrolka sytica a nezapnutych pasov.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 13.9.07, 11:55 |
|
 |
|
Bukaj
|
ventYl píše: no verzia toho budika je len jedna  parkovacia brzda je vlavo dole vedla otackomera, defaultne v 135/136 nie je zapojena, rovnako ani kontrolka sytica a nezapnutych pasov.
Omyl - verzí je víc, ale umístěním kontrolek se neliší...
...liší se jen barevným provedením a zpracováním kontrolek.
Ta starší verze má většinu kontrolek dělanou tak, že svítí jen obrys symbolu, který na té kontrolce je. Má to tu nevýhodu, že ve dne to není vidět, že něco svítí...
Novější verze se liší jednak celoplošným podsvícením kontrolek a jednak tím, že na otáčkoměru je graficky vyznačeno"zelené pole", nejen "červené pole"...
Tady ta přístrojovka z fotky je buď nějaká exportní, nebo samodomo předělaná - červené ručky budíků jsem v originální přístrojovce ještě neviděl...

_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 13.9.07, 21:17 |
|
 |
|
chavier
|
Bukaj píše: ventYl píše: no verzia toho budika je len jedna  parkovacia brzda je vlavo dole vedla otackomera, defaultne v 135/136 nie je zapojena, rovnako ani kontrolka sytica a nezapnutych pasov. Omyl - verzí je víc, ale umístěním kontrolek se neliší... ...liší se jen barevným provedením a zpracováním kontrolek. Ta starší verze má většinu kontrolek dělanou tak, že svítí jen obrys symbolu, který na té kontrolce je. Má to tu nevýhodu, že ve dne to není vidět, že něco svítí... Novější verze se liší jednak celoplošným podsvícením kontrolek a jednak tím, že na otáčkoměru je graficky vyznačeno"zelené pole", nejen "červené pole"... Tady ta přístrojovka z fotky je buď nějaká exportní, nebo samodomo předělaná - červené ručky budíků jsem v originální přístrojovce ještě neviděl... 
ta moje neni urcite predelavana:
asi byla na vyvoz, nebot nema zelene pole a ma konektor 4pin navic.
to schema asi nikdo nema co?
|
| 13.9.07, 22:25 |
|
 |
|
Radic
Registrován: 19.5.07, 16:50 Příspěvky: 3202 Bydliště: Bánov (okr. Uh. Hradiště)
|
chavier píše: ta moje neni urcite predelavana:  asi byla na vyvoz, nebot nema zelene pole a ma konektor 4pin navic. to schema asi nikdo nema co?
no ja mam na 100% vyvozni auto a tockomer ma zelene pole a kontrolky sviti cele. Rucky mam bile asi jako recyklovany papir  ale rozhodne nejsou cervene. Viz foto v garazi 
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
| 13.9.07, 22:38 |
|
 |
|
chavier
|
Radic píše: chavier píše: ta moje neni urcite predelavana:  asi byla na vyvoz, nebot nema zelene pole a ma konektor 4pin navic. to schema asi nikdo nema co? no ja mam na 100% vyvozni auto a tockomer ma zelene pole a kontrolky sviti cele. Rucky mam bile asi jako recyklovany papir  ale rozhodne nejsou cervene. Viz foto v garazi 
tak ty cervene rucicky jsou opravdu prebarvene, jinak potisk a pripojeni 4pin konektoru je origo
|
| 15.9.07, 09:20 |
|
 |
|
chavier
|
tak jsem si to schema nakonec udelal sam, snad se bude nekomu hodit:

|
| 15.9.07, 09:21 |
|
 |