Nejde odzvdušnit a zahýbá doprava....
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
Nj...ale stojí to víc jak dvojnásobek ceny a na funkci by to snad nemělo mít nějaký vlivi nebo tak.... Kdyby šlo o jinou část, tak bych to chápal, ale tohle? Tam se snad nemá co zmrvit:) Ještě popřemýšlím...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 21.10.07, 18:00 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Jura píše: Nj...ale stojí to víc jak dvojnásobek ceny a na funkci by to snad nemělo mít nějaký vlivi nebo tak.... Kdyby šlo o jinou část, tak bych to chápal, ale tohle? Tam se snad nemá co zmrvit:) Ještě popřemýšlím...
ako myslíš, ale na brzdy je to veľmi dôležitá časť, nie je to len nejaký držiak, ale rozhodnutie je na tebe...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 21.10.07, 18:12 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
michalkatka píše: Jura píše: Nj...ale stojí to víc jak dvojnásobek ceny a na funkci by to snad nemělo mít nějaký vlivi nebo tak.... Kdyby šlo o jinou část, tak bych to chápal, ale tohle? Tam se snad nemá co zmrvit:) Ještě popřemýšlím... ako myslíš, ale na brzdy je to veľmi dôležitá časť, nie je to len nejaký držiak, ale rozhodnutie je na tebe...
tak tak na brzdách bych nešetřil 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 21.10.07, 18:22 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Sadra17 píše: michalkatka píše: Jura píše: Nj...ale stojí to víc jak dvojnásobek ceny a na funkci by to snad nemělo mít nějaký vlivi nebo tak.... Kdyby šlo o jinou část, tak bych to chápal, ale tohle? Tam se snad nemá co zmrvit:) Ještě popřemýšlím... ako myslíš, ale na brzdy je to veľmi dôležitá časť, nie je to len nejaký držiak, ale rozhodnutie je na tebe... tak tak na brzdách bych nešetřil 
ja mám origo brzdy Lukas, ale aj tak je to ďaleko...
a ešte jedna vecička, nie je to 100% pravidlo ale veci na nápravách by sa mali meniť do páru...
|
| 21.10.07, 18:28 |
|
 |
|
Jura
|
Ještě si to asi nechám chvíli uležet...technickou mám až koncem listopadu:) Jinak jak je to udělaný s těma okruhama na brzdovým válci na felicii? Tam když mi bude propouštět jeden okruh, tak mi bude brzdit míň levástrana nebo do úhlopříčky?
|
| 21.10.07, 18:37 |
|
 |
|
michalkatka
|
Jura píše: Ještě si to asi nechám chvíli uležet...technickou mám až koncem listopadu:) Jinak jak je to udělaný s těma okruhama na brzdovým válci na felicii? Tam když mi bude propouštět jeden okruh, tak mi bude brzdit míň levástrana nebo do úhlopříčky?
pokiaľ ti dôjde kvapalina v jednom okruhu tak ti bude brzdiť iba jeden okruh, ale to ti kontrolka hladiny brzdovej kvapaliny musí vypáliť sietnice v očiach...
je to do uhlopriečky....
|
| 21.10.07, 18:43 |
|
 |
|
Jura
|
Tak jsi měl pravdu Michale...v prodejně jsem si nechal ukázat origo držák třmenu a dovoz...jedna to asi nebude stejnej matroš...ty čepy v tom vůbec nechodili a škrtali tam o něco vevnitř a hlavně ty plošky jak po nich jezdí destička zespodu jsou větší, takže by tam ty destičky ani pořádně neseděli a nejezdili. Takže určitě kupovat originál...toť můj závěr. Je to teda pěkná pálka (1340Kč v prdeli), ale aspon mi to nikde neupadne nebo něco podobnýho:)
|
| 23.10.07, 11:20 |
|
 |
|
Jura
|
Tak jsem se dneska rozhoupal...už jen vyměnit ten pošahanej brzdovej válec a je to doma...komplet nový brzdy. Se na to doma nemůžu vynakoukat..beru si to i do postele:) Mladá mi to auto asi co nevidět rozmlátí...

|
| 23.10.07, 17:17 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mi povídej o penězích chystám se dělat brzdy na naší fábce jenom kotouče a desky vyjdou na 3500,- 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 23.10.07, 18:34 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |