| Autor |
Zpráva |
|
gerrik
Registrován: 22.8.06, 09:05 Příspěvky: 54 Bydliště: Hradec Králové
|
 Tajný vypínač
Na feldu 1,3 MPI si chci udělat tajný vypínač. Otázka co je lepší odpojit - jestli čerpadlo anebo snímač otáček? Ten snímač otáček je prý lepší, nemáte s tím zkušenost? V kabelu by měli být tři žily, kterou mám přerušit? Prý signál, ale která to je barva? Dik
|
| 1.11.07, 15:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
lepší přerušit více, a ještě tady napiš co všechno jsi udělal a kam jsi dal vypínač a nemusíš to dělat vůbec
|
| 1.11.07, 15:28 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
Vít Široký píše: lepší přerušit více, a ještě tady napiš co všechno jsi udělal a kam jsi dal vypínač a nemusíš to dělat vůbec
radsi to ale nepis jinak by to kazdej vedel  musis odpojit to o cem vis, ze bez toho auto nepujde a vypinace umistit podle sebe.kdyby byl univerzalni navod, muzem se na to vsichni vybodnout.cim vic vymyslis svyho tim lip.. ja sam mam treba upraveny startovani,takze ikdyz se mi vloupas do auta,starter neskytne,protoze....a to si kazdej musi udelat sam a urcite otom nepsat na internetu..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 1.11.07, 15:38 |
|
 |
|
gerrik
|
Myslím že těch věci je vicero, který můžeš poodpojovat, takže zas až tak bych to netajil. A pak každý druhý zloděj ví že to jde udělat. Důležité je jak šikovně a kam schováš vypínač, to už je na každým zvlášť. Mně spiše šlo o to jestli to odpojení spínače fakt funguje a který kablík přerušit, ajestli tím nepo...ru něco v elektronice (ŘJ, apod.)
Kachnis - dík
|
| 1.11.07, 16:03 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Odpoj si čerpadlo je to jednoduchý vzadu je konektor na něm, dva prostřední by měly být na plovák a dva krajní silnější na napájení čerpadla, jeden + jeden - tak to už je v podstatě jedno co si vybereš já bych přerušil plus no a kam schováš vypínač už je na tobě, v autě je místa dost. Jen prosím jednu věc neeeeeeee, musím to napsat, nedávej ho nikde do kastliku před spolujezdcem. Před pěti rokama si jeden kluk koupil fávo za 14 dní přišel že to zaboha nemůže natočit, nešlo napájení do cívky tak když už jsem nevěděl co tak jsem šel po kabelu s tím že ho prostě celej vyměním, no když jsem už sundával celou komplet palubovku tak mě nešla dolu vysela na nějakej drátech zamotanejch izolačkou, no samozřejmě tajnej vypínač v kastliku a on jak šel nakupovat tak hrábnul do kastliku pro peněženku a přepnul ho, ani nevěděl že ho tam vůbec má!!!!!! 3h v pr*eli a zadarmo.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.11.07, 18:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gerrik píše: Myslím že těch věci je vicero, který můžeš poodpojovat, takže zas až tak bych to netajil. A pak každý druhý zloděj ví že to jde udělat. Důležité je jak šikovně a kam schováš vypínač, to už je na každým zvlášť. Mně spiše šlo o to jestli to odpojení spínače fakt funguje a který kablík přerušit, ajestli tím nepo...ru něco v elektronice (ŘJ, apod.) Kachnis - dík
odpojit čerpadlo je sice nejjednodušší ale zloděj když zapne klíček ho slyší že mu nejede a začne ten tvůj vypínač hledat, ale co třeba se na to vyprdnout a dát si otvírání víka motoru někam jinam, protože ten zloděj ti tam musí namontit druhou řídící jednotku a když se nedostane do motoru tak je v háji a tu starou kličku mu tam nech třeba ho to přejde, no a v konečné fázi pokud ti to auto někdo vyhlídne tak to ho odtáhne miloš
|
| 1.11.07, 19:26 |
|
 |
|
gerrik
|
odpojit čerpadlo je sice nejjednodušší ale zloděj když zapne klíček ho slyší že mu nejede a začne ten tvůj vypínač hledat, ale co třeba se na to vyprdnout a dát si otvírání víka motoru někam jinam, protože ten zloděj ti tam musí namontit druhou řídící jednotku a když se nedostane do motoru tak je v háji a tu starou kličku mu tam nech třeba ho to přejde, no a v konečné fázi pokud ti to auto někdo vyhlídne tak to ho odtáhne miloš[/quote]
Právě proto uvažuju o odpojení snímače otáček, to prý zloději čekaji nejmíń. Ale bavíme se o feliciich, kdo by je odtahoval? Spiše jde o to, když se někdo chce jen projet, tak abych mu znemožnil odjezd po vlastní ose.
|
| 1.11.07, 19:50 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gerrik píše: Právě proto uvažuju o odpojení snímače otáček, to prý zloději čekaji nejmíń. Ale bavíme se o feliciich, kdo by je odtahoval? Spiše jde o to, když se někdo chce jen projet, tak abych mu znemožnil odjezd po vlastní ose.
tak mi prosímtě řekni kdybys se chtěl jen tak projet s nějakou felicií jak bys na to šel to by mě moc zajímalo miloš
|
| 1.11.07, 20:03 |
|
 |
|
gerrik
|
slovacek.milos píše: gerrik píše: odpojit čerpadlo je sice nejjednodušší ale zloděj když zapne klíček ho slyší že mu nejede a začne ten tvůj vypínač hledat, ale co třeba se na to vyprdnout a dát si otvírání víka motoru někam jinam, protože ten zloděj ti tam musí namontit druhou řídící jednotku a když se nedostane do motoru tak je v háji a tu starou kličku mu tam nech třeba ho to přejde, no a v konečné fázi pokud ti to auto někdo vyhlídne tak to ho odtáhne miloš Právě proto uvažuju o odpojení snímače otáček, to prý zloději čekaji nejmíń. Ale bavíme se o feliciich, kdo by je odtahoval? Spiše jde o to, když se někdo chce jen projet, tak abych mu znemožnil odjezd po vlastní ose. tak mi prosímtě řekni kdybys se chtěl jen tak projet s nějakou felicií jak bys na to šel to by mě moc zajímalo miloš[/quote]
Jo, já ti to řeknu, a ty se pak budeš vozit ve feliciich, ne? 
|
| 1.11.07, 20:11 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gerrik píše: slovacek.milos píše: gerrik píše: odpojit čerpadlo je sice nejjednodušší ale zloděj když zapne klíček ho slyší že mu nejede a začne ten tvůj vypínač hledat, ale co třeba se na to vyprdnout a dát si otvírání víka motoru někam jinam, protože ten zloděj ti tam musí namontit druhou řídící jednotku a když se nedostane do motoru tak je v háji a tu starou kličku mu tam nech třeba ho to přejde, no a v konečné fázi pokud ti to auto někdo vyhlídne tak to ho odtáhne miloš Právě proto uvažuju o odpojení snímače otáček, to prý zloději čekaji nejmíń. Ale bavíme se o feliciich, kdo by je odtahoval? Spiše jde o to, když se někdo chce jen projet, tak abych mu znemožnil odjezd po vlastní ose. tak mi prosímtě řekni kdybys se chtěl jen tak projet s nějakou felicií jak bys na to šel to by mě moc zajímalo miloš Jo, já ti to řeknu, a ty se pak budeš vozit ve feliciich, ne?  [/quote]
no tak to mi řekni mě by to velmi zajímalo jak bys na to šel jak bys to nastartoval v cizích feliciích se proháním od rána do večera, pro mě nic nového pod sluncem, ale třeba to tebe někam posune zjistíš jak to celé pracuje a jak to máš zabezpečené jak je složité překonat celý systém než to rozjedeš a pak nějaký vypínač ani potřebovat nebudeš miloš
|
| 1.11.07, 20:29 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Pokud máš otáčkoměr tak ten snímač je taky poznat.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.11.07, 20:29 |
|
 |
|
gerrik
|
slovacek.milos píše: gerrik píše: slovacek.milos píše: gerrik píše: odpojit čerpadlo je sice nejjednodušší ale zloděj když zapne klíček ho slyší že mu nejede a začne ten tvůj vypínač hledat, ale co třeba se na to vyprdnout a dát si otvírání víka motoru někam jinam, protože ten zloděj ti tam musí namontit druhou řídící jednotku a když se nedostane do motoru tak je v háji a tu starou kličku mu tam nech třeba ho to přejde, no a v konečné fázi pokud ti to auto někdo vyhlídne tak to ho odtáhne miloš Právě proto uvažuju o odpojení snímače otáček, to prý zloději čekaji nejmíń. Ale bavíme se o feliciich, kdo by je odtahoval? Spiše jde o to, když se někdo chce jen projet, tak abych mu znemožnil odjezd po vlastní ose. tak mi prosímtě řekni kdybys se chtěl jen tak projet s nějakou felicií jak bys na to šel to by mě moc zajímalo miloš Jo, já ti to řeknu, a ty se pak budeš vozit ve feliciich, ne?  no tak to mi řekni mě by to velmi zajímalo jak bys na to šel jak bys to nastartoval v cizích feliciích se proháním od rána do večera, pro mě nic nového pod sluncem, ale třeba to tebe někam posune zjistíš jak to celé pracuje a jak to máš zabezpečené jak je složité překonat celý systém než to rozjedeš a pak nějaký vypínač ani potřebovat nebudeš miloš[/quote]
Člověče, pokud je to tak složité jak tady strašíš, tak mi řekni čím to že se ty auta tolik kradou? Nedávno mi feldu otevřeli skoro bez poškození zámků, tak mi nevyprávěj že si nedokáží poradit s rádoby imobilizérém. Rozhodně nechci riskovat, a ten tajný vypínač tam udělám.
Kristensen: jak to myslíš? Přece když nenastartuješ, tak se ti otáčkoměr přece nepohne
|
| 1.11.07, 20:52 |
|
 |
|
Drak
|
Když ti to auto budou chtít zebrat, tak ti ho zeberou i kdybys měl motor schovanej doma pod postelou, běžný zabezpečení je proti amatérům dostačující, profik si poradí i s 10 tajnýma čudlikama.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 1.11.07, 21:06 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak na něco už si přišel feldu ti otevřou vylomí ti zámek co ti blokuje řízení a felicii ti odtáhnou a pak mi řekni jak ti ten tvůj vypínač pomůže, další případ co píšeš feldu ti otevřou což je mechanický problém, ale jak si poradí stím imobilizerem, kde seženou pin, to už musíš kombinovat mechanika s s borcem co rozumí elektronice, to už je dokonale organizovaný zločin proti kterému se těžko brání nemyslíš ? , já ti poradím jen jednu dobrou věc pokud se ti zloděj nedostane do motoru tak neodjede a aby zjistil pin a nastartoval z místa řidiče musí být všední den, pracovní doba, musí mít velký techničák a občanský průkaz miloš
|
| 1.11.07, 21:07 |
|
 |
|
gerrik
|
Dobrá, tak k tomu vypínači popřemýšlím jak na otevírání kapoty 
|
| 1.11.07, 21:11 |
|