|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
caba
|
 výměna brzdové trubky
Zdar, potřebuji radu, musím vyměnit zadní brzdové trubičky na Felicii, je možná výměna bez nutnosti sundat buben?
|
| 1.11.07, 12:46 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
No jasně, šroubuje se to zezadu do prasátka, největší bejkárna je povolit spoje hadička-trubka.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 1.11.07, 13:33 |
|
 |
|
caba
|
Nepér píše: No jasně, šroubuje se to zezadu do prasátka, největší bejkárna je povolit spoje hadička-trubka.
Dik, tak to bude zábava, asi by bylo lepší vyměnit to celé od hlavního válce.
|
| 1.11.07, 13:49 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
pokud bys to měnil celé, věnuj pozornost držákům těch trubek, zejména v motorovém prostoru, když je to prasklé nebo už to prostě nedrží jak má, tak ty trubky klepou a nese se to nepříjemně do auta
|
| 1.11.07, 13:52 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.11.07, 18:15 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle.
a nevíš kde by se dali na to koupit ty nařezané očkové klíče nemyslím u bernera za dva litry, zrovna jsem dneska na R 19 jeden protočil, protože mi došel švajc miloš
|
| 1.11.07, 19:40 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle. a nevíš kde by se dali na to koupit ty nařezané očkové klíče nemyslím u bernera za dva litry, zrovna jsem dneska na R 19 jeden protočil, protože mi došel švajc miloš
Já je mám a i ty se dokážou protočit, když už je to opravdu zarezlý a někdy se protočej i na škodováckejch nevím proč ale když to nasadím na naše šroubení tak to hrká i na novým a když to fouknu na nějakýho volkswagena, peugeota, renaulta atd tak tam jdou pěkně na fest
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 1.11.07, 19:47 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle. a nevíš kde by se dali na to koupit ty nařezané očkové klíče nemyslím u bernera za dva litry, zrovna jsem dneska na R 19 jeden protočil, protože mi došel švajc miloš Já je mám a i ty se dokážou protočit, když už je to opravdu zarezlý a někdy se protočej i na škodováckejch nevím proč ale když to nasadím na naše šroubení tak to hrká i na novým a když to fouknu na nějakýho volkswagena, peugeota, renaulta atd tak tam jdou pěkně na fest
no já nán ještě poslední hit že nastíkáš na zarezlé šrouby a nahřeješ horkovzduškou tak zkusím a napíšu miloš
|
| 1.11.07, 19:57 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle. a nevíš kde by se dali na to koupit ty nařezané očkové klíče nemyslím u bernera za dva litry, zrovna jsem dneska na R 19 jeden protočil, protože mi došel švajc miloš
na dílně je máme od Tony 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.11.07, 20:14 |
|
 |
|
Drak
|
Máme je taky z obyč železářství od TONY, nedokážu si představit šroubovat trubky na řadovku čerpadlo z Tatry bez toho vynálezu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 1.11.07, 20:37 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: Jinak pokud je budeš opravdu měnit a chceš si trochu ulehčit práci tak to ani nezkoušej povolit plochým klíčem, trubičku ucvakni co nejvíc těsně za šroubením nasaď na to oříšek z malej goly a půjde to jako po másle. a nevíš kde by se dali na to koupit ty nařezané očkové klíče nemyslím u bernera za dva litry, zrovna jsem dneska na R 19 jeden protočil, protože mi došel švajc miloš na dílně je máme od Tony 
podívám se co mají v nabídce, ale jsem je jednou hledal a nebyly miloš
|
| 2.11.07, 17:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|